Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Parádní family centrum
Netradiční atrakce, výborná kuchyně, v týdnu spusty místa na blbnutí
Od: Host | Datum: 13.1.2016 17:39
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Nejlepší herní centrum v ČR
Promyšlené atrakce, výborné jídlo, děti i rodiče nadšení :-)
Od: Host | Datum: 3.2.2016 18:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
cena vysoká
vadí nám cena větší o prázdninách než ostatní dny přemrštěná není to fér jen pro movité a VIP lidi cena občerstvení žádné levnější nápoje pro důchodce nebo maminky živitelky chápu chcete vydělat, ale k zamyšlení to je díky svobodovi
Od: Host | Datum: 1.3.2016 19:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Bezva...
Dobrá konkurence,super atrakce pro malé i velké!!!
Od: Host | Datum: 13.3.2016 8:06
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/2)
PODVOD
nikde na stránkách jsme nenasli že děti do 18ti let tam nesmí bez doprovodu a pak se tam vlečem hodinu a oni nam reknou ze tam nesmime ,tak to se nam opravdu nelibilo
Od: Host | Datum: 19.3.2016 22:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Špatný
Nikde na stránkach nebylo, že děti do 18 let nesmí bez doprovodu dospělé osoby, dost me to rozčililo, bylo by fajn aby to na stránkach bylo, dekuji
Od: Host | Datum: 19.3.2016 22:17
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
Nejvychytanější rodinné centrum v ČR
Parádní...
Od: Host | Datum: 6.4.2016 16:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
skvělá zábava, originální atrakce
všechny atrakce kromě lodiček jsou i pro dospělé, takže se vydovádí i rodiče. O víkednu zajímavý program s animátory. Moc jsme si užili
Od: Host | Datum: 8.4.2016 19:30
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Usměvé rodinné centrum
Krásné nové prostředí s milou obsluhou a nepřeberným množstvím atrakcí. Navíc kvalitní a chutné jídlo. Co víc si s rodinkou přat... Jen tak dále!
Od: Host | Datum: 17.4.2016 9:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Narozeninový "Úlet" v Brunově parku
S naším klukem a jeho kamarády jsme si tady užili oslavu 7. narozenin i s programem a občerstvením. Kluci si to náramně užili a my dospělí jsme byli rádi, že se jim animátoři věnovali a my si mohli v klidu "poklábosit"... A navíc nemusíte uklízet ten nepořádek :-P
Od: Host | Datum: 25.9.2016 15:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Tenisový oddíl si to s Brunem užil
V rámci zpestření fyzické přípravy jsme s dětmi z klubu navštívili rodinný park BRUNO. Aktivit dostatek a děti se nám parádně vybláznily. Velký dík patří animátorům za připravený program a kuchařům za výborné sportovní obědové menu :-) Určitě jsme zde nebyli naposledy!
Od: Host | Datum: 12.10.2016 12:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Bruno
Je to tady suprový!!!
Od: Host | Datum: 14.10.2016 8:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)