Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Dominika Malátová
Včera jsme tento park navštívili. Pravdou je,že je to obří herna pro malé i velké. Trošku k zamyšlení je asi nabídka jídel, která nejsou úplně vhodná pro děti. Pizza, hranolky, polévku třeba nemají. Herna je čistá. Na co ovšem chci upozornit jsou skluzavky, které jsou pro malé děti opravdu nebezpečné i velcí s tím měli co dělat. Přeji hodně štěstí majitelům herny a snad i zlepšení. Jsou přeci jen v začátcích a tak to snad odladí.
Od: Host | Datum: 4.10.2013 13:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (18/6)
víkend v žirafě
Navštívili jsme park v sobotu. Herna je opravdu obrovská a hrad nabízí všemožné prolézání, střílení míčků,bazén s míčky, trampolíny,skluzavky,houpačky (některé by šlo v hradu umístit lépe, protože houpající děti srážely děti,které vyběhly z poza rohu).Pozor na vstupné - u dětí to je bez omezení věku, takže se dožadovali zaplacení 250,-Kč i za 3 měsíční mimino, které celou dobu, bylo v kočárku... V ostatních hernách (Lvíček, Brumbambule, Koala café,Beckiland atd.) se za děti do 1 roku NEPLATI...V této ceně je "pouze" oblast prolézačka(hrad), 3 odstrkovadla+ 2 elektrické motorky (odrážecí ponnie tam nebyly),kolotoče, koutek pro malé děti do 3 let. Autodrom, video hry, elek.zvířata a vozítka a různé hýbací potvory jsou za poplatek 20,-/jízda takže pokud chcete jít o víkendu, tak si připravte větší obnos. Vláček, který jezdí 3min. dokola,je o něco větší než v obch.centrech, ale cena je za osobu (50,-), takže za 2 děti 100,- a pro vstupenku musíte do recepce. Určitě by stál za zamyšlení i počet míst, přestože je herna obří, lidé, kteří přišli po obědě, si neměli kam sednout, o místě na zaparkování nemluvě. Takže pokud to chcete vyzkoušet, nejlépe ve všední den za 150,- (ale musíte přijít do 13:00)
Od: Host | Datum: 14.10.2013 0:26
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (29/2)
Žirafa
Souhlasím se vším co bylo uvedeno v hodnocení předemnou, je to velké je to super, za hodně dalších věcí se tam platí, autíčka, vláčky a pod, to vše asi i chápu. Nicméně bych ráda upozornila na neuvěřitelně nesmyslný systém šaten nebo schránek na úschovu, protože to je na 10,- které sežere a nevrátí, dobrý 10,- nikoho nezabije, ale pokud si v šatně (trzoru schránce, nebo jak se tomu říká) chcete nechat všechny věci abyste nemuseli tahat tašku s peněženkou a mobilem sebou a chcete se po nějaké době do šatny dostat a něco si jen vzít a zase zamkout znamená to, že platíte dalších 10,- tzn, každé otevření skříňky 10,- = nesmysl = jak vydělat opravdu na všem. musím říc, že herna dobrý ale toto je fakt nesmysl, naprostý.
Od: Host | Datum: 20.10.2013 15:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (17/1)
FUNPARK ŽIRAFA ODPOVÍDÁ
Dobrý den,
Za FunPark Žirafa odepisujeme na Vaše dotazy a připomínky,

Pokusíme se Vám vše zodpovědět podle pořadí Vašich dotazů 

Nabídka jídel se od začátku října výrazně v pozitivním slova smyslu zlepšila,
restaurace, fast food i fresh bar rozšířili nabídku jídel, takže si u nás vybere každý.
Skluzavky byly odborně upraveny pro větší bezpečnost. Co se týče vstupného,
v tomto případě se omlouváme za ojedinělý případ, protože samozřejmě i u nás se platí vstupné až od jednoho roku. Cenu vláčku jsme snížili na 30 Kč a výrazně jsme navýšili kapacitu míst k sezení. V těchto dnech se intenzivně pracuje na rozšíření našeho parkoviště, taktéž se bude měnit systém uzamykatelných skříněk.

Jsme Vám vděčni za tuto zpětnou vazbu, a budeme rádi za Vaše další postřehy a připomínky.

Mimo tento kanál nás můžete kontaktovat na:
info@funparkzirafa.cz

Veškeré akce a novinky naleznete na:
www.funparkzirafa.cz

Také nás najdete i na Facebooku „ FUN PARK ŽIRAFA“

Hezký den a těšíme se na Vaší návštěvu

Team FUNPARK ŽIRAFA
Od: Viktorie | Datum: 28.10.2013 13:45
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/10)
Děti byly spokojené, my naštvaní
Byli jsme dnes 29.10. odpoledne. Po zaplacení vysokého vstupného (v porovnání s ostatními podobnými atrakcemi v Praze) jsem si říkala, že proč ne, když jsem na netu četla samé superlativa, užijeme si to. Bohužel prostor není vůbec tak velký, navíc v herně bylo velmi mnoho dětí. Děti do sebe navzájem neustále narážely a padaly přes sebe. Největší rozčarování přišlo když jsme zjistili, že všechny elektrické atrakce jsou za dvacet korun! Je to stejný systém, jako kdybyste v aquaparku měli platit za klouzačku nebo vířivku! Někdo tady psal, že byly k dispozici dvě el. motorky, ty jsme našly, ale nefungovaly. Elektrická zvířátka za dvacku také nefungovaly a z motokár nahoře jezdila jediná. A skříňka kde se desetikoruna nevrací, ale s každým zamknutím padá do majitelovy kasičky, to už je jen třešinka na dortu. To jsem opravdu ještě v životě neviděla! Takže když budete počítat s tím, že se vás v této atrakci  snaží obrat o úplně každou korunu, možná si tam odpoledne užijete. Pokud se nechcete nechat obírat, navštivte radši jiný park. Toto není funpark, ale podvod.
Kateřina Lukešová
Od: Host | Datum: 29.10.2013 22:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (23/2)
Velké zklamání
Vše co lidé píší v příspěvcích je pravda :-( vše drahé, není pomalu kde sedět, děti si rozhodně nemohou hrát sami v té větší časti. Takže místo odpočinku lezete kde se dá i nedá. Obsluha ok až na jednu slečnu, která nabízí Coca-Colu pro dvouleté dítě a diví se že odmítáme. Skříňky za 10 Kč mě pobavili toť pravdou. Škoda co na to více říci že
Od: Host | Datum: 30.10.2013 0:04
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (11/0)
FUNPARK ŽIRAFA ODPOVÍDÁ
Dobrý den,

Především bychom chtěli poděkovat za Vaše další dotazy a připomínky.

Náš Funpark Žirafa je rozdělen do dvou sekcí. V horním patře se nachází bezplatná zóna, kam není potřeba vstupenka a nachází se zde vláček, autodrom, 9D kino, je plná videoher různých druhů a dalších zábavných automatů, které fungují na

bázi 20Kč. Vstupné se platí ve spodním patře, které je plné atrakcí (kolotoče, trampolíny, skluzavky, tobogány, prolézačka, kuličky, apod.) , které jsou v rámci vstupenky samozřejmě bezplatné. Dětské celodenní vstupné stojí 250Kč , nicméně je možnost zakoupit také vstupné dopolední, které je 150Kč, platí PO-PÁ a jedinou podmínkou je přijít do 13hod a můžete poté samozřejmě zůstat po zbytek dne. Vstupné platí děti od 1.roku věku a celodenní vstupné pro rodiče je za 50Kč

a platí pouze ti, kteří chtějí jít do hrací zóny společně s dětmi.

Nově také nabízíme výhodné permanentky: Zlatou (30 vstupů za cenu 20), stříbrnou (12 vstupů za cenu 10) a Bronzovou na i tak cenově zvýhodněné dopolední vstupy.

Elektronická autíčka i zvířátka fungují na napájecí baterku a při velkém provozu a zájmu, za který jsme samozřejmě rádi, se rychle vybíjí, čehož jsme si vědomi a intenzivně pracujeme na novém systému, abychom uspokojili takto velký zájem.

Restaurace a Fresh bar nabízí dostatečně širokou nabídku jídla a dobrého pití včetně několika druhů výborných BIO moštů a skvělou domácí zázvorovou limonádu.

Již v minulé reakci jsme předeslali, že na systému skříněk se pracuje a již brzy bude záloha samozřejmě vratná.

Jsme Vám vděčni za tuto zpětnou vazbu a budeme rádi za Vaše další postřehy a připomínky.

PS: Dále bychom Vás chtěli pozvat na čtvrtek 31.10., kdy vrcholí náš Halloweenský týden, máme pro Vás připravenu řadu soutěží, malování na obličej, strašidelné malování obrázků a vše vyvrcholí v 17.hodin, kdy je připraven velký Halloweenský průvod

Mimo tento kanál nás můžete kontaktovat na: info@funparkzirafa.cz

601 334 455 Veškeré akce a novinky naleznete na: www.funparkzirafa.cz Také nás najdete i na Facebooku „ FUN PARK ŽIRAFA“ Hezký den a těšíme se na Vaší návštěvu
Od: Host | Datum: 30.10.2013 20:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/13)
Reakce
Dobrý den,
Velmi oceňuji, že reagujete na kritické příspěvky od hostů a není vám to jedno. Bohužel absolutně nefér je, že spolu s reakcí vkládáte i hvězdičky, což podstatně zkresluje celkové hodnocení. Máte to dobře vymyšlené. Pokud vstupné platí pouze pro dolní patro, bylo by vhodné na to na netu i u vstupu viditelně upozornit.
Katka Lukešová
Od: Host | Datum: 30.10.2013 22:23
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (13/1)
Drahovcová
Vážení, i mě děti udundaly a navštívila jsem s nima toto zařízení. Je pravdou, že poprvé a naposledy. To, co mě čekalo za krásným pozlátkem bylo velké překvapení. Hned se pozná, zda je toto otevřeno za účelem pobavení dětí nebo rejžovat peníze za každých okolností. To, že je centrum vybaveno  vesměs nekvalitním vybavením, mluví samo za sebe. Každá druhá atrakce nefunguje. Zaráží mě, že pro takovou masu lidí je zde tak malý počet WC. Zajímalo by mě, jak toto mohla  povolit hygiena.  Dělá to na mě dojem, že je vše otázka jen peněz. No, všem přeji příjemný pobyt, ale pro mne to bylo jen obrovské zklamání.
Od: Host | Datum: 5.11.2013 21:34
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (14/2)
Katastrofální návštěva
Atrakce jsou za peníze.
Polovina atrakcí nefunguje.
Občerstvení je nedostačující.
Obsluha je nepříjemná a krade.

Od: Host | Datum: 9.11.2013 8:29
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (10/2)
Sobota v Žirafě
Dnes jsme v Žirafě strávili s celou rodinou a přáteli půlku soboty a moc jsme si to užili. Děti se vyblbly a my strávili příjemný čas u dobrého jídla a vína, takže z nás budou určitě pravidelní návštěvníci.
Viktorie Burton
Od: Viktorie | Datum: 16.11.2013 18:14
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/7)
Super herna
Děti nadšené a já s manželem jsme se opravdu dobře najedli.
Nevim jaké to bylo ze začátku, ale minulý týden byla nabídka jídel výborná, obsluha velmi příjemná. Vstupné je srovnatelné třeba s Koala Café přitom herna je mnohem větší a děti se i po 3 hodinách skvěle bavily.
Vadil mi velký hluk, ale to se při tolika dětech dá jen těžko řešit.
Od: Host | Datum: 24.11.2013 21:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/8)
nadšená
Já byla spokojená a děti nadšené.
Vstupné se mi vzhledem k velikosti a počtu atrakcí zdarma jeví jako adekvátní.
Asi bych tam nebrala děti do tří let, to pak strávíte odpoledne běháním za dítětem.  Ideální to je pro děti, které už v herně mohou být sami a pak si to užijí všichni :)
Mimochodem, kdyby to bylo špatné, bylo by tam tak narváno?
Od: Host | Datum: 25.11.2013 9:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/7)
Spokojenost
Spokojenost
Od: Host | Datum: 3.12.2013 23:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/8)
super místo pro celou rodinu
po dnešní návštěvě, můžu konstatovat, že Žirafa je místem pro fajn čas pro celou rodinu, nejen že děti si to užijí, ale i dospěláci si přijdou na své, kavárna, výborná restaurace, wifi zdarma, což je pro pracující maminy fajn výhodou...
A v pátek příjdem určitě na Mikulášskou:-)
Od: Host | Datum: 4.12.2013 20:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/7)
reakce
Je až kupodivu, že najednou jsou zde samá superlativa. Každý se dovtípí. Nechci nikomu sahat do svědomí.  Ale  fronta, která se tvoří u WC  je více než nepříjemná.  Dle mého je zde sociální  zařízení více, jak nedostačující.  Spalchovadla nefungují a je jen s podivem, že se daří při takové návštěvnosti udržet  sociální zařízení v čistotě.  Za toto patří dík paní, která  toto udržuje v čistotě. Ale to je jediné, za co udělit pochvalu. Jinak katastrofa. A co se týče personálu, připadají mi znudění.  O restauraci  nemluvě.  Jediný příjemný personál je v zóně u zmrzliny.  Jinak mám velice nepříjemný pocit  z personálu v restauraci. Konkrétně  mluvím o paní  s pleteným culíkem, která je zřejmě vrchní. Možná byl dobrý úmysl vytvořit něco pro děti, ale dle mého je to drahé a má to více nedostatků než pozitiv.
Od: Host | Datum: 10.12.2013 22:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (8/2)
Martina Soukupova
Jednim slovem hruza, vsechna negativni hodnoceni odpovidaji, super hodnoce si pise pravdepodobne majitel sam!
Od: Host | Datum: 11.12.2013 0:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (12/2)
Pouze čtenář hodnocení
podle čtení většiny hodnoceni, jsem si udělal svůj obrázek. Je zřejmé, že hodnocení jsou uměle dopsána a to mě dalo jasnou červenou. Půjdu utratit své vydělané peníze, kde budu více spokojen.
Všem děkuji za hodnoceni i těm co udělili superlativa ....... Takto se reklama nedělá
Od: Host | Datum: 4.1.2014 12:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/2)
Diky
diky za hodnoceni. Urcite tam nepujdeme.
Od: Host | Datum: 4.1.2014 20:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (5/2)
Skvělé dopoledne
Dnes jsem se svými syny navštívila tento úžasný park. Dorazili jsme na 10 h a vstupné za nás tři bylo 200 Kč. Starší syn 4 roky byl absolutně nadšen a menší 1 rok též. Platila jsem pouze za sebe a staršího syna. Úžasné dopoledne mohu všem maminkám jen doporučit!
Ještě nechápu komentář,  že mi skříňka ,, sežere ,, 10 Kč... mě po vrácení klíčku 10 Kč vypadla.
Od: Host | Datum: 20.2.2014 23:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/3)
plány
Uvažovala jsem,kam vzít své děti a protože jsem kolem několikrát jela říkala jsem si, že bychom si mohli udělat výlet, ale po přečtení recenzí vezmu děti radši jinam.
Od: Host | Datum: 22.3.2014 12:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/1)
super
je to víborní nápat
Od: Host | Datum: 12.4.2014 19:45
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/4)
líbilo se nám tam
My tam byli v týdnu, dorazili jsme před jednou hodinou, takže vstupné 150+50+50. Malé je 19 měsíců, takže jsme ji museli všude doprovázet, ale nám to nevadilo, rádi s ní trávíme čas a vyblbli jsme se dostatečně všichni tři ;-). Nejvíce jsme si užili místnost s míčkama, ta se malé moc líbila, ale prolezli jsme i hrad a sjížděli klouzačky. Co mi vadilo, že cca půlka atrakcí pro malé děti byla zavřená kvůli opravám. Informovali nás o tom až při vstupu, na webu žádná informace (nebo jsem ji přehlídla?), takže tam profukovalo a občasný zápach z flexy. Čistota celkem dobrá, no ale bílé ponožky si neberte ;-). Na jídlo jsme měli pizzy a ty byly dobré, k pití (snad) domácí džus... taky ušel. Lidí bylo málo, takže záchodky prázdné a čisté, skřínky 10Kč vracely ;-) ... nám se tam líbilo a určitě se tam někdy vrátíme, jen to máme 200 km :(.
Od: Host | Datum: 15.4.2014 20:38
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/4)
Den v parku Žirafa
Veliká spokojenost. Moc se nám tam libilo. Prijemn personal, spousta atrakci, super ceny. Doporucujeme
!!
Od: Host | Datum: 16.4.2014 12:26
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/3)
Zirafa
Vse nize popsane :/ Zklamani
Od: Host | Datum: 13.5.2014 19:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Sobota v Žirafě
Prostor: málo stolů, málo židlí a o tom, že jsme viděli maminku, co chtěla projet od příchodu kolem zaparkovaného tanku s kočárkem a jaksi nemohla, jelikož ji chybělo tak 15 cm, na druhé straně odpakový koš, takže to musela celé objíždět kolem freh baru a neskutečně dlouhé fronty lidí.

Vzduch: zřejmě topili, hrozné vedro a vydýcháno po celou dobu pobytu tam.

Atrakce: pro nejmenší - skvělý (jen kolotoč se zvířátky totálně zničený - opravdu bych se takhle neprezentovala a raději ho dala pryč). Pro větší děti: kolotoče jsou nebezpečné, malé děti, které tam pobíhají, ačkoliv je rodiče hlídají prostě nedokáží to nebezpečí sražení poznat a rodič nemůže vodit dítě za ruku, podobné atrakce by měly být stranou. Děti na nich také nedávají pozor a vykopávají nohy, zaklání se, prostě to není takhle v prostoru bezpečné. Jinak jsme si to tam užili a ostatní bylo super.

Fast food: personál dává přednost komunikaci mezi sebou před čekajícím zákazníkem. Extra příjemní teda nebyli.

Fresh bar: jedním slovem hrůza - personál nestíhal, teda personál, chudák jedna paní, která kmitala co mohla a nestíhala, celou dobu se tvořila dloooouhá fronta, že se tam nikomu ze známých nechtělo čekat znova, i když by si toho hodně koupili. Nabídka čerstvých fresh džusíků - bezvadný - jen jedna malá vada, která spočívala v tom, že 4 nabízené příchutě vůbec neměli.

Toalety: byly čisté, frontu jsem tam nezažila.

Přebalovací pultík: jsou dva, takže tak akorát, ale že nad nimi svítíte prudkým bodovým světlem malým dětem přímo do očí se nelíbilo ani mě, ani našemu dítku, které celou dobu urputně zavíralo oči.

Parkoviště: k parkovišti bych dodala to, že by tam měl někdo být, kdo by dával jasně najevo, že parkoviště je plné. Je naprosto nedostatečné.
Od: Host | Datum: 18.5.2014 21:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (7/0)
Hezky
Moc hezky
Od: Host | Datum: 14.6.2014 18:58
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
Hezky
Moc hezky
Od: Host | Datum: 14.6.2014 18:58
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
odpoledne ve Fun Parku Zirafa
Pro vyznavace tvrde komerce snad fajn. Hala plna elektronickych her a konzol, temer vse za poplatek. Ve 2 odpoledne jsme za dite zaplatili 250 Kc, za 2 dospele po 50 Kc,  pak za temer vsechny atrakce po 20 Kc na velice kratkou dobu. V cene vstupneho je jenom cast s prolezackami a skluzavkami, ktera je mimoradne neprehledna. Kdyz jsme tam kluka -6 let vypustili, nemeli jsme sanci jeho pohyb kontrolovat. prolezacky jsou vysoke a hluboke takze dovnitr systemu neni vubec videt. kdyby se tam nahodou diteti neco stalo, jen ztezi bychom o tom vedeli a tak zustalo jenom doufat ze najde cestu ven a vrati se v pohode. Popravde, bala jsem se o nej. V hale je i velka nafukovaci klouzacka, ktera v momentu kdyz byl syn v jeji pulce se zacala sfukovat a meli jsme jenom stesti ze nebyl uplne nahore aby z 4-5 metru nespadl na zem.  Dalsi negativum je mnozstvi blikajicich svetel na temer kazde atrakci, doplneno blikajicimi svetly na strope haly. Po 2 hodinach mel kluk i ja uplne cervene oci. vyskouseli jsme na popud syna auticka, jezdici zviratka a nejake konzoly, takze jsme minuli spoustu penez navic krome vstupneho. za 20 se dite malinko povozi a vy platite za dalsi atrakci. Venkovni terasa ma hezkou prolezacku, avsak je umistena primo u D1, coz vubec neni vhodne pro deti.  Personal parku byl desny, holky bez zajmu postavajici  a koukajici do zeme.. nevim co byla jejich funkce. byli jsme u rozhovoru uklizecky a holky stojici u vstupu do casti s prolezackami - uklizecka prosila holku aby uklidila rozhazene boty (asi 30 paru) u vstupu kvuli bezpecnisti deti. Odpoved byle " to je vase prace". Holka se dal divala do zeme be zajmu o deni v hale a uklizecka sla pryc. boty zustali nadale prekazkou vstupu do prostoru herny. Personal baru je ok i kdyz vsechno je hodne predrazene. udelejte si obrazek sami, ale nam jedna zkusenost bohate stacila.
Od: Host | Datum: 30.7.2014 20:46
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (5/2)
Hodně špatně utracené peníze
Pokuď se chcete naštvat, přijít k bolesti hlavy a očí a možná k dětskému zranění a to vše za pár stovek za pár hodin, je to místo pro vás. Dokonalá ukázka klamlivé reklamy. 8 km2??????? je to jenom hala plná elektronických her za které extra zaplatíte a prolézačka ala Kika, akorát totálně nepřehledná. Hodně špatné...
Od: Host | Datum: 30.7.2014 21:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/1)
Dnešní zkušenst
Oproti jiným podobným parkům, kde zaplatíte vstupné, se mi tento park zdál pouze jako ždímačka peněz. My ani děti jsme se tam necítili vůbec dobře. V recenzích uváděná nepřehlednost atrakcí i "milá" obsluha je pravdivá. Byla to moje poslední zkušenost se Žirafou.
Od: Host | Datum: 2.8.2014 20:37
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Nikdy více
Byli jsme rádi, že jsme v Praze našli další podnik, kde by se mohly vyřádit naše děti. To jsme však netušili, že se zcela vyřádí/ vyprázdní naše peněženka. Vstupné 250 Kč za dítě je v pořádku, pokud není prostor plný bezva atrakcí, za které si musíte připlatit. Automaty na plyšáky s hnusnýma čínskýma zvířátkama - humus; čekala bych tam alespoň licenční hračky bez ftalátů.
Občerstvení drahé - 0,75 vody Rajec za 38 Kč - hmmm.... Obsluha raději 10x vyčistí skleničku než by si Vás jednou všimla. A možná ještě upozorní Vaše děti, že vnášení vlastních nápojů je přísně zakázáno.
Ve všech námi navštívených konkurenčních hernách nejen v Praze je prostředí daleko příjemnější, přesto, že nejsou největší a nejmodernější. Na každém kroku máte pocit, že se Vám snaží dostat do peněženky. Faktem je, že skříňky už jsou zdarma :D
Zřejmě se sem chodí bavit "zelené vdovy" se svými potomky, atmosféra tomu odpovídá. Nikdy víc.
Od: Host | Datum: 2.8.2014 20:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
o penezich
Neni to levne, ale chctit za kazdy vstup do skrinky 10kc je hnus. Platit za dite 2mesice v kocarku je zverstvo. Nedoporucuji, prestoze to vevnitr je pekny.
Od: Host | Datum: 21.8.2014 9:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Prace v Zirafe
Odpovedela jsem na inzerat, kde hledali Recepcni v detskem centru.
Dalsi den po pohovoru jsem byla prijata spolecne s dalsimi uchazeci.
Bylo oznameno, ze budu cely den (12h) travit v kostymu a vitat navstevniky.
Behem techto 12 hod.jsem nemela zadnou prestavku krome rychle pausy na obed, o kterou jsem si musela rict.
Nedostali jsme zadne skoleni ohledne bezpecnosti prace s detmi.
Bylo nam oznameno, ze pracovni smlouvu dostaneme az pristi tyden a tento den byl jen zkusebni, za ktery nedostaneme zaplaceno.
Vzhledem k vysokemu vstupu jsem si jista, ze by Zirafa by si mohla dovolit lepsi pristup k zamestnancum a kvalifikovane zamestnance k detem.
Ja bych tam v zadnem pripade sve deti nenechala hlidat.
Od: Host | Datum: 22.8.2014 11:59
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Druhá návštěva
Opět personál dává přdenost komunikaci mezi sebou, nebo děláním, že něco dělá! Takový personál bych nadále nezaměstnávala!

Některé atrakce v sekci pro menší děti byly opět roztrhané.

Toalety čisté a bez front.

OD POSLEDNÍ NÁVŠTĚVY SE NIC NEZMĚNILO A TO JE OPRAVDU ŠPATNĚ, ŽE FUNPARK ŽIRAFA NEMÁ ŽÁDNOU SNAHU NĚCO S TÍM DĚLAT!
Od: Host | Datum: 9.9.2014 11:17
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
návštěva parku
Dnes jsme s mojí 5 letou dcerou navštívily park...1 patro je pouze ždímání peněz, každá atrakce za poplatek. Kino 9D na které jsme se tešily nejvíce samozřejmě rozbite. Ceny v baru o trochu vyšší.... Přízemí se skákacím hradem a obří prolejzačkou fajn, ale za 250,- aby ne! holka se ale skvěle vyblbla a nedostatky nevnímala takže OK!
Od: Host | Datum: 18.10.2014 13:54
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Smisene pocity
Dnes jsme byli v herně Žirafa.  Sice je zde hodně místa na hraní,  ale na každém rohu je zde vidět snaha majitelů obrat rodiče dětí co nejvíce.  Ceny jídel neodpovídají jejich kvalitě.  Řízek přes který je vidět za 115 komu je velmi odvážné. O množství soli na hranolkach je škoda mluvit.  Všechny zmiňované automaty,  kino,  autíčka jsou jen placená.  Po zaplacení vstupu 250 bych očekával vše buď zdarma nebo za jinou cenu než 20 korun za každou azrakci.  Cena kina 150 Kč je už drzost.  Určitě zajímavý koncept.  Ale očekávání majitelů na rychlou návratnost investice jsou určitě vysoke.  
Od: Host | Datum: 25.10.2014 13:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/1)
Oslava narozenin
Po dlouhem zvažení jsme se rozhodli oslavit 5 narozeniny dcery v žirafě. Domluva i komunikace byla myslím dobra. Vše bylo připraveno také ok. První pro mne rana byla když dceři přinesli dort a místo toho, aby ho nakrajeli s ní nebo před ní ho odnesli na bar. Tam ležel asi 5 minut. Pak když jsem začala byt lehce nervozní, protože deti samozřejme čekali a nebavilo je to.:-((.. Tak jsem se do toho vložila a nosila se servírkou. Druha rana byla , že dětem nikdo ani neotevřel šampus, takže po dortě jsme ho otvírali sami.Včetně toho, že jsme si chodili objednávat na bar.Což jsem čekala že v balíčku je i obsluha. A poslední byla když jsem objednala balonkové show na pul hodiny. Přišla paní sice ochotna, ale podle mne za 3500 Kč na pul hodiny naprosta tragedie. Paní viditelně se z balonky prala... Myslela jsem si že za ty peníze budou mít děti spoustu balonku. Takhle je to v druhé pulce přestalo bavit a odchazeli.... Nevím jsem opravdu zklamana. Jedine plus je to že děti to až tak nepocítili. Neříkam , že do žirafi již nepřijdem , ale oslavovat tam už opravdu nebudem nic. Je to škoda, jelikož prostor a zaměr byl supeer. Ještě mě malinko vadí , že se platí ještě atrakce mimo vstup. Když nic je to otravné. Raději zaplatím větší vstup a pak už budu bez problému. :-((...
Od: Host | Datum: 3.11.2014 21:24
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/3)
narozeniny
musím poděkovat za skvělou i když finančně náročněší oslavu 6.narozenin dcery. Děti nadšené.
Jelikož jsou už samostatné tak jsme o nich ani celý den nevěděli. jen když jsme je svolávali na kino apod.....

nejsem majitel aby mě tady někdo nenapadl za reklamu... nám se prostě líbilo a i úplně plná herna nesvědčí tomu že je to hrozné.
Od: Host | Datum: 10.11.2014 11:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Rozhodně už nikdy
Vstupne pohoda  ale potom vas tady jenom skubou a skubou za vetsinu atrakci se plati a jidlo nebo piti za neskutecne ceny....
Od: Host | Datum: 22.11.2014 15:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/3)
Za hodne penez malo muzikz
Do herny jsme prisli se 3 detma, takze jen v zakladu jsme zaplatili temer 800. Hala je plna kycovitych poutovych bkikajicich atrakci.Za vetsinu z nich si zaplatite. Kazdemu dieti 60Kc na atrakce a za 10 miut jsou zpatky. Zdarma je pouze bludiste a par kycovitych kolotocu vedle nej. Neakceptuji tu  zadne prezuvky, deti se musi pohybovat vsude jen v poozkach, takze na toalete slapou v nacakane vode a v kabinkach jeste hur.... Ja sama jsem mela co delat abch vylezla  se suchyma ponozkama. S tim jsem se v jinych hernach nesetkala. Backory se standardne zouvaji jen na kobercich. Co se tyce jidla,  tak na Staromaku se najite a napijete levneji. Chteli jsme detem udelat radost, ale ta byla jen polovicni, protoze byla protkana omezeima  a limitama.  Takze vim,ze sem nas uz nikdo nedostane...
Od: Host | Datum: 22.11.2014 16:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
jidlo.ceny obsluha
Navsteva zirafy byl velky zazitek jak pro deti tak i pro mou penezenku. Kava za 59kc kousek dortu 75kc.byl to tenky kousicek dortu.. Rajec 38kc jupik 38kc.v krame tyto vody stoji 11kc. To byl mazec (Mala lichva). Kuchyn: spagety rozvarene.. jidlo presolene. Pani manazerka se tvarila otravene a ocividne ji to tam nebavilo.Pizza byla dobra a za dobrou cenu.na fast foodu jsme chteli drubezi masove kulicky odpoved Nemame. Gratinovane brambory odpoved Nemame.co mate? Odpoved rizek hranolky pizzu. Ve vitrine jen uschle stare quische. Servirky usmevave az na managera.(hruza). Vickrat v zirafe neeeee.
Od: Host | Datum: 24.11.2014 11:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/3)
stálý zákazník
do Fun Parku chodíme již rok..Je pro mě velikým překvapením,že je spousta tak negativních hodnocení..spíš mám pocit, že lidé chtějí ublížit a psát jen ty ošklivé věci..My chodíme s ženou, dětmi i přáteli o víkendech, vždy se najíme perfektně na restauraci-doporučuji ryby..se službami nemáme sebemenší problém.Děti Fun park milují. i jsme měli na restauraci perfektně zorganizovanou narozeninovou party. Osobně si myslím, že 250 korun za vstupné na celý den je částka v pořádku.. Vemte si matějskou pouť či aquaparky :-D... Jupík za 34 korun vzhledem k lokalitě je adekvátní cena.. jsem z oboru, vím jak se naceňnuje zboží, aby se pokryly alespoň částečné náklady..pořád zkrátka nejste v supermarketu.. přeji Fun parku i ty stálé a spokojené hosty.. a hodně sil na stálé potížisty a stěžovatele...Tomáš Pavlík
Od: Host | Datum: 26.11.2014 16:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
:-D
chodíme pravidelně a jsme spokojeni
Od: Host | Datum: 26.11.2014 17:01
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Kateřina Zachařová
paní managerka je naopak velmi profesionální a milá...hodně sil přeji
Od: Host | Datum: 26.11.2014 17:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
spokojenost
líbí
Od: Host | Datum: 26.11.2014 17:41
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
reakce
polévky mají vždy minimálně 3 druhy..Co se týče dětských jídel myslím, že je co vybírat.. na své si přijdou i dospělí..restauraci doporučuji
Od: Host | Datum: 26.11.2014 17:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
hodnocení
Za mě dobrý..Vstup na celý den,italská restaurace,servis dostačující,dítě pryč 3 hodiny..Jsem nadšena..Martina Pithardová.
Od: Host | Datum: 26.11.2014 17:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/3)
Skoro škoda psát
Myslíme si,že to co tady lidé píší o škubání peněz z lidí je pravda. Je to okrádání lidí přes naše malé děti.Nejdůležitější je dostat z lidí skrz děti co nejvíc.Možná by jsme se všichni divili co jsou majitelé zač. Jana a Tomáš
Od: Host | Datum: 26.11.2014 20:55
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/2)
lidicky neblaznete
Porad se resi,ze je vse drahe...zkuste si jit s dvemi detmi na dvouhodinovy film do kina..to vyjde mnohem vic draho..zkratka je takova doba a nic neni zadarmo..naklady na takovou halu budou jiste velike..to si nikdo neuvedomuje..prestante vsichni jen kritizovat a pokud na to nemate,jdete na bezplatne piskoviste ci si hrajte doma a spocitejte si naklady na jidlo.. tam se totiz pocita i energie a prace a dph...dekuji za zamysleni..Marta zena na materske dovolene,prozatim racionalne uvazujici
Od: Host | Datum: 26.11.2014 21:49
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
Do Žirafy i restaurace La Famiglia se rádi vracíme
Po přečtení negativních recenzích zde, musím napsat vlastní zkušenost naší rodiny. Co se týká restaurace, určitě si se svým manželem, čtyřletou dcerou a šestiletým synem nemůžeme stěžovat. Vždy se nám dostane služeb na perfektní úrovni. Slečny na place jsou velmi milé, usměvavé a nikdy nebylo problémem nám v čemkoliv vyhovět. Mnoho z vás zde uvádí, že jídlo není pro děti vhodné. Nesouhlasím - na výběr je mnoho jídel a je pouze na rodiči co dítěti dá. Pokud nechcete, aby vaše dítě jedlo hranolky, tak mu je neobjednávejte. Stejně tak coca-colu, na výběr je mnoho domácích limonád.
Než vstoupíte do zábavného parku (rozhodně lepší, než své dítě ,,venčit" v obchoďáku), přečtěte si provozní řád, kde se hned na začátku uvádí toto:,, Použití jednotlivých přístrojů a zařízení herny je pouze na vlastní nebezpečí,,. Potom nemusíte do recenzích uvádět, jak je park nebezpečný. Park není místo, kde své dítě odložíte.
S rodinou všem přejeme pěknou zábavu.
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/3)
laFamiglia
Restaurace LaFamiglia je jiz po roce dobre zabehla a uspokojuje touhy i opravdu narocneho zakaznika... obedy funguji taktez perfektne.. v tydnu by hala mela byt vice navstevovana... restaurace by fungovala mnohem lepe....doneslo se nam,ze by se mel rusit ten velky bar... na vikend je to,dle meho nazoru,velka skoda... lidi se tam ve fronte uslapou...
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:24
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
Tak to je sila
Mily host co psal recenzi pred par minutama to je koumak jen co je pravda. Obhajovat to ze atrakce jsou nebezpecne tim ze tam je cedule ze si za dite rucim tohle muze napsat jedine primitiv. S dcerou 4 roky jsme tam byli a vsude jsme chodilI s ni. Neni sance male dite tam nechat samotne. Skluzavka co ma vlny je tak spatna ze jsem si rozbila pusu malem i ja.

NO HLAVNE ZE JE NA CEDULI NAPSANO ZE SI ZA DETI RUCIME. KLIDNE ATRAKCE NEBEZPECNE VSAK O NIC NEJDE TY RODICE SI ZA NE RUCI SAMI A TAK SE DETEM MUZE STAT COKOLIV
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:29
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/2)
odpoved na To je sila
Uprimne receno.... nebezpecne pro male dite je i to,ze je na piskovisti,koupe se,leze po stromech... zkratka jsou to male deti a rodice za ne ruci.... nikoliv fun park... tak to zkratka je... nemuzeme se v tomto pripade bavit o primitivismu... jsou dana pravidla... to ze tam je o vikendu okolo 700 deti svedci o tom,ze je park popularni...
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
RE popularita
Popularni evidente je! A je to videt :-) Byli jsme tam jednou a stacilo nam to. Je mnoho parku tohoto zamereni a nastesti si opravdu ma clovek z ceho vybrat.

Nerikam ze parky ruci za deti, ale skluzavky atd by meli byt kvalitni a bezpecne. Proto to je detsky park. Take proto se vymenovala stara detska hriste i na sidlistich apod. na nich si take rodice ruci za sve deti- to neznamena ze musi byt nebezpecne. Chovani obsluhy take nestalo za nic. Proste za me urcite ne. A podle toho co pise mnoho lidi zde nejsem sama.
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:47
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/2)
je to padesat na padesat
Vzdy radi lidi pisou negativni komentare..je to takovy cesky narodni sport..chvalu napise jen malokdo..je to vice usili...myslim,ze dle recenzi je tabor nadsen a druhy vesmes resi penize...
Od: Host | Datum: 26.11.2014 22:54
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
libi
Vtipne je ze je to tam velmi oblibene..doporucuji pres tyden... levnejsi a ne tolik narvano
Od: Host | Datum: 26.11.2014 23:04
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
neco pro dospele
Doporucuji vice maskotu a zabavy pro dospele...masaze.... bublinky a diskoteku...masku....za penize...at si to vice uziji... dospeli by nemeli platit za vstup nebo by meli dostat voucher na konzumaci...
Od: Host | Datum: 26.11.2014 23:37
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
restaurace perfektní
Moc máme rádi restauraci LaFamiglia..Krejzovi
Od: Host | Datum: 27.11.2014 15:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/4)
děti jsou nadšeny
moc rádi se do parku vracíme... Parkoviště řešíme tak, že chodíme v týdnu či o víkendu přijedeme dopoledne, poté si dáme oběd a zákusek.. Děti si rády hrají dlouho a my máme i místo k sezení, tak i pěkně zaparkováno...
Od: Host | Datum: 27.11.2014 16:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/5)
Tak asi podvod na lidi po česku
Vypadá to asi tak, že si někdo sám píše pozitivní hodnocení.Pravdivě vypadají pouze negativní komentáře, neboť pokud se podíváte na promo video na youtube a přečtete si komentáře zde, pochopíte o čem to je. Hned v úvodu je vidět ty rány do palice, jak Vás chtějí oškubat. O děti zde teda nejde. Pro mne odpudivé, sem rozhodně ne.
Od: Host | Datum: 27.11.2014 17:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (5/1)
reakce na .... je to padesat na padesat
Tak asi jenom debil neřeší peníze....  Je vidět, že toto si buď psali sami a nebo si někdo, kdo peníze buď ukradl nebo dostal na socce. Každý ostatní chce za svoje peníze tomu odpovídající hodnotu.

Osobně nemáme málo ale raději steak za 600,- než utahanou krávu za 250,- co si na nóbl jen hraje.

Každý ať rozmyslí za co utratí, já třeba za svoje peníze hodlám dostat patřičné protiplnění , tady asi i dle recenzí nic moc!
Od: Host | Datum: 27.11.2014 17:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/2)
super
o víkendu jsme byli, a byli jsme moc spokojení..Restaurace perfektní, měli nabídku čerstvých ryb, což jsem ocenila velmi.Personál perfektní,chvíli se o nás starala paní managerka. Z jejího přístupu a empatie jsme byli nadšení..Doporučujeme.Ceny nejsou nejlevnější, ale přijatelné..Kvalita jídel bez diskuze perfektní.Děkujeme..Barbora Rusikvašová
Od: Host | Datum: 2.12.2014 10:57
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/4)
vecere v 18:20
Dobry den vcera jsme navstivily la famiglie na veceri v 18:20a bylo nam receno ze uz se nevari na dverich maji oteviraci dobu do 19.hod tak nechapu proc nas nikdo neobslouzil. Servirky sklizely plac a kuchari z kuchyne odchazely. Je to skoda asi meli dnes vydelano.dekuju Vagnerova
Od: Host | Datum: 2.12.2014 12:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
ryby dobre pizza hruuza
V sobotu jsme si na rybach pochutnali ale velike a ne jedno zklamani byla v sobotu pizza. Dlouho jsme na ni cekaly cca 30.min divat se na pizzare a na bordel kolem sebe bylo priserne. Nevedel kde mu hlava stoji a pizza podle toho vypadala. Vysusena mouky bylo pod pizzou hodne a kvalita nikde. Nebylo to poprve. Pizza je nekdy opravdu hrozna susenka.
Od: Host | Datum: 2.12.2014 13:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/1)
patecni navsteva
V patek jsme navstivily Zirafu. Byl tu paradni cert s mikulasem detem se to moooc libilo. Obednali jme si mikulasskou nabidku steak polevku s hribky vse bylo vyborne az na chleba ktery byl seschly okoraly. To trosku kuchari nevychytaly. Radeji k tomu priste nic nedavejte je to pro ostudu.dekuju s pozdravem Jirka Krepl.
Od: Host | Datum: 6.12.2014 12:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
reakce -pateční návštěva
zvláštní je, že pán pochválil jídlo i Mikuláše, ale jen kvůli tomu, že odpoledne dostal oschlý chléb zdarma ( možná se pekl ráno), odměnil Fun park jednou hvězdou... To je zvláštní logika...
Od: Host | Datum: 8.12.2014 18:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
vikend v zirafe strasne
Dobry vecer v sobotu jsem navstivila zirafu a vse spatne od restaurace fast food a chovani personalu k hostum. Jidlo vlazne rozvarene testoviny presolene. V salatu krupal pisek. Pizza vypecena chuda . Salat okurkovy a mrkvovy nebyl cerstvy. Obsluha byla drza a castecne i sprosta. Olizovani prstu u ruky pak vam nandavaj jidlo.fuuj humus. Vymente personal je hroznej. Dekuju Marketa Sykorova.
Od: Host | Datum: 14.12.2014 20:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
kazdy vikend jina pizza
Dobry den. Mam mensi otazku. Proc kazdy pizzar ma jinou pizzu tento vikend pizza hrozna sucha moucna.a minuli vikend pizza perfektni. Vlacna stavnata. Muzere mi to vysvetlit.dekuju. Vagnerova
Od: Host | Datum: 16.12.2014 13:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
reakce
Dobrý večer, pokud se hostům něco nelíbí, je určitě dobrým řešením řešit problém hned na místě a v případě, že se vaše stížnost bude zakládat na objektivitě, určitě vám personál či vedení pomohou problém vyřešit či nabídnou adekvátní kompenzaci.. zpětně po emailu či na portál tohoto chrakteru se špatně reaguje na dané podněty...vždy se vše dá konkrétně a na míru vyřešit...
Od: Host | Datum: 16.12.2014 18:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/4)
odpoved na predchozi recenzi
Musim souhlasit s Pani Vagnerovou co vikend to jina pizza. Pokavat jeden pizzar ma vybornou pizzu a druhy ne tak my ty pizzy pizzarovi budeme vracet pokavat nam nebudou chutnat budou vysusene pripalene..chapu to dobre. ????????.
Od: Host | Datum: 17.12.2014 19:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Co vikend to jina pizza
Musim souhlasit že pizza je každy vikend jina. Jeden pizzař je uplně špatny? Můžu řict - neprofesionalny. Ten se s ni pere. Moc mu to nejde. Raděj ho vyměnte. Děti maji radi dobru pizzu a ne humus.
Od: Host | Datum: 21.12.2014 2:58
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/1)
Marketa Janeckova
Musim moooc pochvalit pizzare je opravdu sikovnej poradil nam jaka pizza je dobra. pizza byla vyborna. Personal prijemnej. Jidlo nam chutnalo. Nemam zadne vyhrady k nikomu.dekuju
Od: Host | Datum: 22.12.2014 14:55
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/3)
pizza je fajn
pizza nám chutná..chodíme každý víkend.. chyba se může stát, jsme jen lidi.Za nás však je bezchybná.Pokud by nám nechutnalo, ozveme se hned na místě..To dává smysl.Ne že to sním a pak to budu psát na stránky a to nejlépe anonymně..
Od: Host | Datum: 26.12.2014 12:41
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/3)
zirafa a bezpecnost
Navseva minuli mesic byla docela prijemna.  Az na jednu vec a tou je preplnena hala a bezpecnost deti. Nikdo na ne nedohlizi uvnitr parku. Musime si je tam hlidat sami. . Jsou tam jen dve slecny v tryckach a jedna na recepci. Deti tam bylo cca 300. Provozni rad najdete jen na recepca ale bezpecnostni rad jsme nikde nevideli.  Je to trosku k zamysleni hlavne ze tecou penizky nekomu do kspsy. Az se neco nekomu stane nude pozde. Dekuju ing. Jiri Navratil
Od: Host | Datum: 27.12.2014 12:06
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
spojenost
Dnes jsme navštívili Fun park Žirafa a byli jsme spokojeni. Nebylo tolik narváno, jak bývá běžné.Byli jsme , již poněkolikáté, v restauraci a chceme opětovně poděkovat celému teamu za perfektní a milý servis a za vynikající jídlo.Paní managerce děkuji za kladné vyřízení( s velikou diplomacií) s naším menším problémem.:-D Vše perfektní.Pizza pro děti byla taktéž velmi dobrá. Děkujeme rodina Zueglerova
Od: Host | Datum: 27.12.2014 18:01
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/4)
DNES
jsem s kamarádkou navštívila Žirafu a strávily  tam s dětmi skoro celý den. Dokonce se tam i prospaly v kočárku. Jídlo a všechen servis byl perfektní. Každopádně se tam rády vrátíme a všem doporučujeme návštěvu. Preferujeme ale všední den, pokud pojedete s malými dětmi. Vstupné je odpovídající kvalitě a spokojenosti naší i dětí.
Veronika
Od: Host | Datum: 8.1.2015 20:32
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/1)
Jeden velký blázinec
Byli jsme tam o víkendu... Strašně lidí.. Je to tam jak boj o přežití. Není kam sednou, horko, chaoz...
Já jsem po dvou hodinách odešla a sedla si do klidné restaurace kde měli hernu a byla jsem naprosto spokojená.
V žirafě šílený vstup... předraženo..
Už nikdy nebo alespon v týdnu...
Od: Host | Datum: 11.1.2015 12:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
sobota v zirafe
V sobotu v zirafe hruza. Mraky lidi velkej chaos vse dlouho trvalo.na tolik lidi je tam malo personalu. Pizza dlouho trvala cekacka na pizzu hodinu.. jen same smazene veci. Zadnej jogurt presnidavka pro male deti neexistuje. Ovoce...??? Zadne neni. Obsluha rika mame jen tohle a ne bohuzel nemame. Ns obrazovkach sviti hodne veci ale z toho maji jen tri. Tento park neni urcen pro lidi ktery chteji mit chvilku klidu a divat se na dite jak si spokojene hraje. Je to jen hrabarna penez. Hodne penez malo muziky. S pozdravem Vujtek Petr
Od: Host | Datum: 12.1.2015 12:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
neni kam odkladat nadobi
Dobry den . V utery jsme byly v zirafe i s mejma kamaradkama.vse bylo v pohode az na jednu docela vaznou vec. Nebylo kam davat spinave nadobi od kafe pizzy atd atd . Meli jsme to na stolech a museli jsme si jit sami pro obsluhu aby nam to vse odnesly. Spinave nadobi se dava k obsluze u kasy a ty si to berou a odnaseji do zakulisi. Trosku se nam s toho zvedal zaludek. Obsluha vam vyda pizzu nebo rizek a host vam na stejne misto prinese spinave hrnky od kafe. Fuuuj. Doufam ze se polepsite a date vse do poradku.dekuju Vojtechova  
Od: Host | Datum: 16.1.2015 16:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Miroslava Engelhartová
Dnes jsem přijela s manželem do FP žirafa, dozvěděla jsem se o tom o známých, takže taková stručná reflexe: Cenově asi OK na lokalitu, 250,- za celý den dobře, na recepci milé paní, všechno nám vysvětlily, co mě, nebo nás s manželem zarazilo bylo to že se za automaty platí, dobře, třeba ten tank v dolním patře je skvělý, ALE pro dospělé, kdž sem viděla střílet 7mi leté děti a řvát u toho "chcípni" bylo mi zle, dále pak automaty na hračky- jasná zlodějina, to bych si odpustila...musím pochválit polévku, ale co se týká restaurace, CHAOS, ty holky v červeném netuší, nestíhají a do toho je tam s prominutím buzeroval nějaký arab, ale nakonec nám vše s úsměvem přinesly a i s vyšší cenou jsem byla s kvalitou jídla spokojená, i manžel, věčný remcal si pochutnal. Pak jsme se vraceli do herního koutku a další arab ale tentokrát né slušně oblečen ALE v teplákách tam až nechutným způsobem sjel milou paní z personálu (která nám vše krásně vysvětlila a celou dobu byla předtím milá) za to že stojí tam kde nemá, a ať uklidí nějaké boty. Co se týká personálu, opravdu musím říct, že byli milí a ten chaoz jim nezávidím, ale takhle na 3 doby někoho před lidma seřvat se mi jako ženě nelíbí. Děti byly strašně nadšené z velkého hradu,je opravdu velký a sama sem se v něm ztratila :) Potom ocením dětský koutek - tedy vzadu místo u stěny, kde je celkem klid a mamink s menšími dětmi se tam můžou vyřádit. Poté jsme šli do horního patra do kina a pro Honzíka s Milanem (táta) jsme zaplatili vláček, kino skvělé, sympatický mladý muž nám vše vysvětlil (já se bála :) ) a nabídnul filmy (kaňon a bobová dráha - doporujčuji :) :) , vláček si Milan s malým Patrikem moc užil :) Pak jsme seběhli zase dolů, že si dáme pizzu, na tu jsme kvuli hromadě lidí čekali přes hodinu a k tomu nám na hlavu mířil tank, divné :( a opět se tam objevil pan "arab" v teplácích a začal být nepříjemný tentokrát na paní na recepci...Nakonec jsem se pizzy dočkali a chválíme :) Shrnuto podtrženo: cenově si myslím že OK, moc automatů, když už tak je soustředit jinam, třeba nahoru, Skvělý hrad, ten se povedl!!! a pak nafukovací skluzavka taky super, personál: restaurace 60% ostatní byli milý a ochotní 90%, ale celkově nezávidím tu práci. Prostor pro malé děti vzadu super :) Milan si tam s patrikem vyhrál až moc :) Polévka užasná, takovou nedělá ani moje babička :D, celkově mě mrzí jen ty automaty s elektronickou rukou co nevyhrávají, střílení pro nejmenší, chování těch pánů k personálu, nemyslím si že dělá dobrý dojem pán v teplácích a zvlást tmavsí co nekoho neprijemne tepe za maličkost (asi) zvlast v dnesni dobe, a že nebyla otevřená zahrada což chápu, ale určitě se kvuli zahradě vrátíme, ten hrad z fotek a zz průhledu vypadá skvěle:) díky a na viděnou, Mirka, Děčín
Od: Host | Datum: 18.1.2015 23:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (11/1)
chaos neporadek
V sobotu jsem navstivili tento park. Byla tam spousta lidi. Nebylo si skoro kam sednout. Malo mist k sezeni . Pizza byla vypecena moucna a u pizzare velkej neporadek .bohuzel ve fronte u kasy jsem se musela divat na ten neporadek . Spinavej   pizzar na zemi plno mouky. Spatnej pohled. Polevky dle deni nabidky byly z predchoziho tydne co jim zbyly z pol.menu. staci se podivat na menu.😊. Slecny jsem se ptala zda polevka je cerstva odpoved ano je dnes varena.😈.. tak se nad timto laskave zamyslete. Dekuju. Martima Hronova
Od: Host | Datum: 25.1.2015 9:29
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/2)
spina a pizzar
Musim souhlasit s predchozi krytykou. Mate pravdu pan za pizzou je opravdu neporadny.  Je špinavý kolem sebe neporadek a pizza nic moc. S manzelem jsme se dohodly ze budeme chodit do zirafy pouze a jen na druhou smenu. Tam je vse v poradku. Zatim jsme nemneli zadny proble. Dekuju . melo by se s tim clovekem zacit neco delat nejsme na teto recenzi jedini kdo se na spinu a hnus musime divat.
Od: Host | Datum: 27.1.2015 11:25
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/3)
a
nám pizza chutná a to chodíme často.zní se mi, že jednoho z pizzařů chce někdo úmyslně poškodit,
Od: Host | Datum: 27.1.2015 17:41
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/2)
Názor pravidelných návštěvníků
do Žirafy chodíme s dětmi pravidelně a je nám jedno, kdo nám pizzu připraví, a který kuchař či obsluha má zrovna službu. Jídlo nám chutná, pizza taky. V Žirafě máme vždy den takový, jaký ho chceme mít. Spokojenost a radost dětí je pro nás dostatečná odměna. Když si pročítám recenze zdá se, že je toto místo spíše volným ringem zaměstnanců Žirafy a to je dost ubohé. Za naší rodinu bych dal Žirafě jedničku.
Od: Host | Datum: 27.1.2015 20:34
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/6)
spokojenost
spokojeni, dnes jsme byli, vzhledem k prázdninám našich dětí.Bylo vcelku plno, ale víkendy bývají horší.Spokojeni jsme byli i s jídlem i s pizzou i s personálem.Naopak jsme s manželem obdivovali hbitost zaměstnanců, není to určitě jednoduché uspokojit všechny najednou. Děkujeme a za nás Žirafa ano..250 Kč o víkendu na celý den se mi zdá přijatelná cena
Od: Host | Datum: 30.1.2015 21:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/4)
zajdu a uvidim
Dobry den. Vcera jsme byly v zirafe a vse super. Vsechny chvalim. Pizza s rukolou byla vyborna snědly jsme hned dve. U pizzare bylo cisto a doba trvani pizzy max 10.min a to bylo plno. Zadna vičitka na tento tym neni. Uvidime pristi vikend urcite s detmi zajdeme znovu. Pak zhodnotim a napisu jakej je druhej tym. Dekuju Urban J.
Od: Host | Datum: 1.2.2015 7:46
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/3)
neřešte pizzu
pořád se zde řeší pizza, byli jsme tento víkend, čekali jsme déle, ale děti byly spokojené, vůbec jsme to neřešili, měli plnou restauraci a lidé vypadali spokojeně..chutnalo nám
Od: Host | Datum: 1.2.2015 17:13
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/4)
zmena k horsimu
V Zirafe jsme,da se rici,dosti casto a radi navstevujeme.Vzdy jsme jedli na restauraci,kde je vse stale v poradku. V odpolednich hodinach jsme pak jeste navstevovali rychle obcerstveni,kde meli vyborne slane kolace a pro deti salatky..Posledni dobou se vse zmenilo, maji tam chemicke bagety,kavu z automatu v plastu..Nic domaciho,rodinneho..Zmensili vydejni prostor na dorty a obcerstveni..Dele se ceka..Mame Zirafu moc radi,ale toto se moc nepovedlo... Klausova Zdena
Od: Host | Datum: 10.2.2015 18:14
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
zmena k horsimu
V Zirafe jsme,da se rici,dosti casto a radi navstevujeme.Vzdy jsme jedli na restauraci,kde je vse stale v poradku. V odpolednich hodinach jsme pak jeste navstevovali rychle obcerstveni,kde meli vyborne slane kolace a pro deti salatky..Posledni dobou se vse zmenilo, maji tam chemicke bagety,kavu z automatu v plastu..Nic domaciho,rodinneho..Zmensili vydejni prostor na dorty a obcerstveni..Dele se ceka..Mame Zirafu moc radi,ale toto se moc nepovedlo... Klausova Zdena
Od: Host | Datum: 10.2.2015 18:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
prázdninový den v žirafě
Dnes jsme navštívili park-Žirafa,chci podotknout,já jsem zdravotní sestra a můj muž je strojař,takže "normální střední vrstva" a máme 2 děti 4,7 let.Chtěli jsme s dětmi něco podniknout a tady jsme ještě nebyli a nikoho v okolí neznáme,kdo by tam byl.Pročítala jsem si recenze,proběhly úvahy po hodnoceních zde,ale riskli jsme to.Musím říct,dětem se tam moc líbilo,vše bylo v provozu a funkční(pouze ne jedno autíčko v autodromu),je to opravdu vhodné pro menší děti,max 10 let.Ceny vyšší,ale myslela jsem,že to bude horší.Ve shrnutí,ve všední den,dopoledne pár lidí,žádné fronty,sednout jste si mohli kam chtěli.Vstupné,4xzmrzliny,hranolky,káva,3x pití,několik svezení za platící atrakce asi 10x a jídlo v "mekáči" cca 1000Kč,nepočítám tedy cestu,takže zase tak hrozné to není a co si nechcete zaplatit tak nemusíte,dětem by stačilo jen vyblbnutí ve spodní hale.Bodík navíc dávám za připojení k wifi a čistotu-hlavně v okolí toalet:-)
Celkově jsme byli spokojeni a zase někdy zavítáme!
Od: Host | Datum: 18.2.2015 23:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/3)
hrozné
Dnes jsme byli ve fun parku po druhé a naše dnešní zkušenost nás utvrdila v tom že, nikdy více. Vstupné chápu, 20 Kč  do každého pojízdného vozítka je už trochu moc. Vysoká cena nápojů. Abych dostal capuccino za 55 Kč  do papírového kelímku, hnus. Personál protivný, neochotný. Dokonce jsem si musel dojít v restauraci sám pro jídlo. Jedna servírka krájela dort a druhá byla někde zašitá. Abych se koukal na výdejní pult , kde nám stydlo jídlo.Na to jsem neměl nervy. Nikdy více
Od: Host | Datum: 27.2.2015 21:53
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Velká spokojennost
Vyrazili jsme po dlouhé době s dětičkami na výlet a žirafa byla super volba...moc se nám tam líbilo,hlavně dětem.Vyřádili se děti a s nimi i my dospělý :-D .S větší útratou jsme rozhodně počítali,ale nemůže si to člověk dovilit často :-( .
Jediné snad co bych vytkla byla nepřehledná nabídka jídel...V jídelním lístku bylo napsáno "jídlo dle denní nabídky" a nebylo uvedeno.To samé polévka dle denní nabídky a když jsem se zeptala tak mi paní nabídla zelňačku,což asi není pro děti moc vhodné.Upřednostňovla bych vývar s nějakou vložkou.
Jinak jídlo,co mají děti nejvíce rádi a jednou za čas myslím,že jim ho můžem dopřát :-)
Od: Host | Datum: 2.3.2015 7:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
restaurace
v restauraci mají nabídku denního menu vždy a taktéž výběr dětských jídel a my chodíme moc rádi
Od: Host | Datum: 2.3.2015 16:30
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/2)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 1
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 3

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.10.2013 11:21 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
ZAJÍMAVÉ...
Překvapuje nás, že se zde už přes měsíc neobjevuje žádné hodnocení FPŽ.
N.N.
Od: Host | Datum: 7.4.2015 21:30
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodně zajímavé.....
Halooooooo, lidi, proč jste přestali psát a hodnotit tento zábavní park?
Dva měsíce uplynuly a není zde ani řádka.
N.N.
Od: Host | Datum: 7.5.2015 16:02
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/1)
.....
zvláštní......
Od: Host | Datum: 22.5.2015 15:56
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
žirafa ostrava
Nalákalo nás že mají na webu napsáno pro děti do 15 let, což je absolutní nesmysl. Prulezka o ničem i mladší 7 letý  se nabažil za půl hodky. Vedro jako v peci ,klíma jim nefunguje.  Autodrom max pro děti5 let. Jezdí tempem šnek. Opravdu za 500 pro celou rodinu jsme vydrželi asi hodinu. Nedoporučuji!!!  Návštěvnost asi 20 lidí, ani se nedivím.
Od: Host | Datum: 15.6.2015 6:31
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
VÝROČÍ V ČESTLICKÉ ŽIRAFĚ
Dne 10. 10. 2015 se v koná oslava 2. výročí otevření Fun parku Žirafa v Čestlicích. Přijďte se pobavit a prožít veselou sobotu s kouzelníkem a dalším doprovodným programem.
Těšíme se na Vás.

Personál Fun parku Žirafa
Od: Host | Datum: 7.10.2015 19:39
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Celé je to špatný vtip
Než jsme dnes do FPŽ vyrazili, přečetl jsem si zde všechna hodnocení a recenze s tím, že tedy nebudeme čekat moc. Výsledek však předčil veškerá očekávání - negativně. Začneme "recepcí". Kyselá bába, kterou jsem přišel otravovat nákupem vstupenek, se nakonec uvolila a prodala. Za možnost pohlídat dítko a naději utratit další finance za atrakce, občerstvení apod. zaplaceno 100,- . Park se snaží vyhovět všem věkovým skupinám, tudíž neosloví ani jednu z nich. Vše jen plitké, bez nápadu, nudné, nezajímavé atrakce všude, kam se podívám.Hrací koutek pro nejmenší - místo, které má být plné plastových kuliček,aby se dítě mohlo vyřádit, kuliček reálně poskrovnu, 1/4 již tvar koule neměla. Vrchol docílili v místní chemičce (čti restauraci). Ceny odpovídající lepší restauraci, kvalita tragická, v mém případě jídlo oschlé, kdy se zákazníka snaží přesvědčit o jeho čerstvosti, zapečením.
Zhodnocení - NEVER MORE!!!!, především za snahu oškubat návštěvníka za každých okolností.
Od: Host | Datum: 19.12.2015 19:26
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Super den
Velká spokojenost.
Od: Host | Datum: 3.1.2016 23:57
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Pekne ale PREPLNENE
Akorat odjizdime z Zirafy - hodne zklamani:( Dnes hlava na hlave - divim se, ze si nehlifaji kapacitu - spousta lidi sedelo na zemi. Velke deti kolem 10-12 let jsou fakt nebezpecny - jedno skocilo 3 letemi synovi na hlavu - ani si toho nevsimlo, ze na nem sedi a pod ni breci dite!! Jidlo a piti predrazeny. Pekne atrakce a velky vyber, jen skoda, ze clovek po zaplaceni vysokeho vstupneho musi jeste platit Kc 20 za jednotlive atrakce. Priste pujdeme radeji jinam!
Od: Host | Datum: 13.2.2016 16:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Super
Pro deti skvely!
Od: Host | Datum: 13.4.2016 18:04
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/1)
Zklamani
Dobrý den, jsem ráda, že vstupné do tohoto parku jsem koupila na slevomatu. Při představě, že bych zaplatila plné vstupné za dvě děti, tak nevím. Park vůbec není tak velký jak se prezentuje. Považuji za srovnatelné s dětskými koutky v obchodech v Praze. 9D kino mi nepřišlo příliš kvalitní. Polovina atrakcí nefunguje. Autíčka dr o kterých jsme naházeli drobné po 10 sekundách nejela. Obsluha, paní u zmrzliny naprosto katastrofální. Vzhledem k tomu, že je tu spousta stolu k sezení a je teplo, tak jsme si chtěli dát několik kopečku zmrzliny do pohárků. Paní na nás koukala jak na blázna, proč jako nechceme jen dva Kopecký do kornoutku. Bazeny s balónky bez balónků, tedy pardon, pár balónků po dně :-( Tak velké zklamání jsem dlouho nezažila. Bohužel i deti říkali, že ostatní parky jsou lepší.
Od: Host | Datum: 9.6.2016 17:05
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Cena
Prijela nam navsteva z Moravy se dvema detmi, sami mame dve. Chteli jsme je vzit na hodinku do Fun Parku, ale jakmile jsme videli cenu, proste jsme odesli. Neni prece mozne, abychom za peti a trilete deti plus rodice (kteri jen sedi za stolem) zaplatili celkem 1200 Kc. Cena je neprimerena, a nikoho nezajima, ze je to "celodenni vstupne". Male deti stejne v takove prehrsli kolotocu a ostatnich zabav nevydrzi. Vymluvy personal typu "ale muzete tu byt cely den" nikomu nepomuzou. Proste cena je totalne prestrelena. My jsme proste odesli.
Od: Host | Datum: 28.6.2016 8:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
50 na 50
Zdravím, podělím se s vámi o svou zkušenost v tomto Fun parku. Co se týče dětských prolejzaček, tak na vyblbnutí super, ale co bylo na prd, byla ta restaurace....nemyslím přímo ten fastfood...ale tu restauraci s rádoby normálním jídlem... Nebyli jsme sami, kdo vracel jídlo s tím, že je přesolené...u mě to byl losos, který byl opravdu zkažený a já druhý den skončila v nemocnici. Doktor potvrdil, že jde o lososa, kterého jsem měla...
Od: Host | Datum: 13.8.2016 23:14
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
12.1.2016 navsteva
Prave cakam vyse pol hodiny na uklizeni stolu.. nic! Poloprazdna restaurace,cisnici za barem s telefonem,jidlo horsi 3-,studene,neadekvatni ceny za ten zalostny prumer.Restaurace vazne mala tragedie🙈🙊😂
Od: Host | Datum: 13.1.2017 17:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
??
Chodili jsme sem s detmi casto a byli spokojeni.Po delsi dobe sme ale v soku,jak to upadlo.,nekvalitni sluzby,drza a lina obsluha v restauraci.Jidlo nestoji ani za komentovani. Majitel asi zije jen pro ty dvacky co tady deti nahazi do automatu.:) Jestli to stale provozuje Ambiente group,tak to povazuji Vazne za Velkou ostudu.Nikdy vic.
Od: Host | Datum: 13.1.2017 17:29
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Zlepšení
Žirafa se od otevření opravdu zlepšila a služby i chování zaměstnanců jsou o poznání lepší. Malé děti je potřeba hlídat nejsou pro ně všechny atrakce
Od: Host | Datum: 23.1.2017 13:41
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Silena obsluha
Na pokladne velmi neprijemna pani. Kterou si dokazu predstavit v roli SS.... zabava dobra. Lidi hruza...
Od: Host | Datum: 7.3.2017 14:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)