Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Broskvová hrníčková buchta

Autor AutordesnaVzkaz
4.3 3

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka

POSTUP PŘÍPRAVY:

Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.

Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.

Autor receptu desna

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka

POSTUP PŘÍPRAVY:

Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.

Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.

Autor receptu desna