Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Cibulový chléb pro domácí pekárnu

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

  • 250ml vody
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce cukru krupice
  • 540g polohrubé mouky
  • 1 balíček sušeného droždí
  • 1 velká cibule (syrová)

POSTUP PŘÍPRAVY

Všechno dáme do pekárny a zapneme. Cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit. Soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku cukru dvě zarovnané polévkové lžíce. Pečení program NORMAL kůrka středně tmavá.

Autor receptu Lucie Šinorová

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

  • 250ml vody
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce cukru krupice
  • 540g polohrubé mouky
  • 1 balíček sušeného droždí
  • 1 velká cibule (syrová)

POSTUP PŘÍPRAVY

Všechno dáme do pekárny a zapneme. Cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit. Soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku cukru dvě zarovnané polévkové lžíce. Pečení program NORMAL kůrka středně tmavá.

Autor receptu Lucie Šinorová