Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Domácí Kenya Burger

3.7 3

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • na housky - viz odkaz níže
  • 2 menší červené řepy - nebo 1 velká
  • mungo fazolky - předem namočené
  • sůl, pepř, koření na hov.m. - samozřejmě bez glutamátů:-)
  • kešu majónéza - kešu, voda, česnek
  • na ozdobu salát a rajče a cibule - já dala vše syrové:-)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Recept na housky naleznete zde: http://www.maskrtnica.cz/burger-housky-po-vegansku/

Uvaříte mungo fazolky v osolené vodě - nejlépe trošku rozvařit, potom přidáte syrovou červenou řepu, ta vám vše krásně růžově zbarví.

Dochutíme kořením a tvarujeme burgry - můžeme rovnou teplé podávat.

Do housky si uděláme majonézu z kešu - kešu si přes noc namočíme a pomixujeme přidáme sůl (nebo umeocet) a přistrouháme 2 stroužky česneku.

Obě části housky pomažeme majonézou, aby nám vše překně drželo a přidáme z obou stran zeleninu na ní burger. Složíme dohromady a můžeme podávat:-)

 

Přeji dobrou chuť

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • na housky - viz odkaz níže
  • 2 menší červené řepy - nebo 1 velká
  • mungo fazolky - předem namočené
  • sůl, pepř, koření na hov.m. - samozřejmě bez glutamátů:-)
  • kešu majónéza - kešu, voda, česnek
  • na ozdobu salát a rajče a cibule - já dala vše syrové:-)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Recept na housky naleznete zde: http://www.maskrtnica.cz/burger-housky-po-vegansku/

Uvaříte mungo fazolky v osolené vodě - nejlépe trošku rozvařit, potom přidáte syrovou červenou řepu, ta vám vše krásně růžově zbarví.

Dochutíme kořením a tvarujeme burgry - můžeme rovnou teplé podávat.

Do housky si uděláme majonézu z kešu - kešu si přes noc namočíme a pomixujeme přidáme sůl (nebo umeocet) a přistrouháme 2 stroužky česneku.

Obě části housky pomažeme majonézou, aby nám vše překně drželo a přidáme z obou stran zeleninu na ní burger. Složíme dohromady a můžeme podávat:-)

 

Přeji dobrou chuť