Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Filetovaný pomeranč

3.5 2

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda

POSTUP PŘÍPRAVY:

Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.

Autor receptu Petr Dudek

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda

POSTUP PŘÍPRAVY:

Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.

Autor receptu Petr Dudek