Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Florentinky

Autor AutorReny Naty. AVzkaz
4.7 3

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 300 g cukru
  • 100 g medu
  • 125 g smetany
  • 150 g másla
  • 200 g pomerančové kůry
  • 300 g mandlí (loupané - plátkové)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Cukr, med a smetanu vaříme na 125 °C. Přidáme máslo, na jemno nakrájenou pomerančovou kůru a mandle. Vše promícháme.

Vzniklou hmotu navlhčenými prsty tvarujeme do tvaru placiček na silikonovém nebo teflonovém plechu jako marokánky.

Pečeme - sušíme do zlatova při 180 °C asi 10 minut.

Máčíme v čokoládové polevě.

Jsou naprosto vynikající!!!

Autor receptu Reny Naty. A

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 300 g cukru
  • 100 g medu
  • 125 g smetany
  • 150 g másla
  • 200 g pomerančové kůry
  • 300 g mandlí (loupané - plátkové)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Cukr, med a smetanu vaříme na 125 °C. Přidáme máslo, na jemno nakrájenou pomerančovou kůru a mandle. Vše promícháme.

Vzniklou hmotu navlhčenými prsty tvarujeme do tvaru placiček na silikonovém nebo teflonovém plechu jako marokánky.

Pečeme - sušíme do zlatova při 180 °C asi 10 minut.

Máčíme v čokoládové polevě.

Jsou naprosto vynikající!!!

Autor receptu Reny Naty. A