Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Horké ovoce

3.0 2

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán

POSTUP PŘÍPRAVY:

V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.

Autor receptu Tereza Burlanská

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán

POSTUP PŘÍPRAVY:

V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.

Autor receptu Tereza Burlanská