Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Jahodová polévka

2.7 3

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.

2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.

3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.

Zdroj viz odkaz

Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.

2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.

3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.

Zdroj viz odkaz

Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.