Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - La Sáně pro býložravce

5.0 4

Deš do krámu a koupíš tam sojový granule, vypadá to hůř jak žrádlo pro čokla, ale co naděláš když nežereš maso. Deš dál a do košíku hodíš nějakej ten sejra co se dá nastrouhat, potom ještě potřebuješ rajčata. To máš jedno jaký klidně živý a nebo v pixle, volej snad doma nějakej máš, cibuli to nevíš tak jí radší vemeš no a co ještě, česnek a sojovka ta se frká všude, jináč už jen bazalku a papriku. Deš ke kase a co jako budeš asi ty La sáně šmudlat doma z mouky, no už se vidíš deš zpátky. Vystojíš frontu, nahážeš to do auta.

Nákup máš za sebou a deš to vařit.

Ty granule pro čokla uvař se sojovkou a bujonem jinak to bude hroznej ekl.

Vomáčku máš hned, udusíš na něčem mastným ty rajčata, nelituješ jich, přidáš česnek, sůl a tu bazalku co sis koupil. Když chceš a žereš rád žampiky tak je nakrájíš a smahneš je tam taky. Máš fuk co si tam přidáš hlavně že to tvoje tlama žere.

Hele a jestli sis koupil živý ty rajčata, tak ne že je jen udušíš !! Ta kůže co maj na sobě se nedá žrát.

Musíš je spařit, polejěš to ještě živý vařící vodou, jináč tu kůži z toho nedostaneš, leda bys to vokrájel.

Vem něco na čem to chceš smažit, nalej na to volej a vosmaž cibul, když chceš přidáš papriku. Jo jestli máš plechovou hubu, tak si tam nacpi chili aspoň ti to vypálí červa. Na to dej ty uvařený granule a zamíchej to. Teď tam nalej tu červenou šlichtu co sis před tim připravil a přidáš 2 česneky, myslím stroužky - kdybys tam snad chtěl narvat ty palice :D

Vem něco v čem to zapečeš a vymaž to. Nalej šlichtu s granulema, na to polož ty obdélníky na ně nastruhanej sejra a pořád dokola až to máš plný. Poslední musí bejt ta šlichta s nasypaným sejrem na tom :-)

Príkrej to tím stříbrným bazmekem ať se ti to nespálí a zapeč.

Autor receptu Bloncka

Deš do krámu a koupíš tam sojový granule, vypadá to hůř jak žrádlo pro čokla, ale co naděláš když nežereš maso. Deš dál a do košíku hodíš nějakej ten sejra co se dá nastrouhat, potom ještě potřebuješ rajčata. To máš jedno jaký klidně živý a nebo v pixle, volej snad doma nějakej máš, cibuli to nevíš tak jí radší vemeš no a co ještě, česnek a sojovka ta se frká všude, jináč už jen bazalku a papriku. Deš ke kase a co jako budeš asi ty La sáně šmudlat doma z mouky, no už se vidíš deš zpátky. Vystojíš frontu, nahážeš to do auta.

Nákup máš za sebou a deš to vařit.

Ty granule pro čokla uvař se sojovkou a bujonem jinak to bude hroznej ekl.

Vomáčku máš hned, udusíš na něčem mastným ty rajčata, nelituješ jich, přidáš česnek, sůl a tu bazalku co sis koupil. Když chceš a žereš rád žampiky tak je nakrájíš a smahneš je tam taky. Máš fuk co si tam přidáš hlavně že to tvoje tlama žere.

Hele a jestli sis koupil živý ty rajčata, tak ne že je jen udušíš !! Ta kůže co maj na sobě se nedá žrát.

Musíš je spařit, polejěš to ještě živý vařící vodou, jináč tu kůži z toho nedostaneš, leda bys to vokrájel.

Vem něco na čem to chceš smažit, nalej na to volej a vosmaž cibul, když chceš přidáš papriku. Jo jestli máš plechovou hubu, tak si tam nacpi chili aspoň ti to vypálí červa. Na to dej ty uvařený granule a zamíchej to. Teď tam nalej tu červenou šlichtu co sis před tim připravil a přidáš 2 česneky, myslím stroužky - kdybys tam snad chtěl narvat ty palice :D

Vem něco v čem to zapečeš a vymaž to. Nalej šlichtu s granulema, na to polož ty obdélníky na ně nastruhanej sejra a pořád dokola až to máš plný. Poslední musí bejt ta šlichta s nasypaným sejrem na tom :-)

Príkrej to tím stříbrným bazmekem ať se ti to nespálí a zapeč.

Autor receptu Bloncka