Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Pařížský krém (nejen) do cukroví

5.0 1

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla

POSTUP PŘÍPRAVY:

Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.

Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.

Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme. Jukněte i na moje další recepty.

Autor receptu Lucie Momčeva

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla

POSTUP PŘÍPRAVY:

Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.

Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.

Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme. Jukněte i na moje další recepty.

Autor receptu Lucie Momčeva