Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Pošírovaná hruška s karamelem

2.0 1

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel

POSTUP PŘÍPRAVY:

Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.  

Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .

Autor receptu Petr Dudek

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel

POSTUP PŘÍPRAVY:

Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.  

Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .

Autor receptu Petr Dudek