Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Pudinková buchta s broskvemi a šlehačkou

5.0 2

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 200g cukru
  • 4 vejce
  • 4 lžíce horké vody
  • 200g polohrubá mouka
  • 650ml mléko
  • 2 vanilkové pudinky
  • 250g zlatá Haná
  • 500g tvarohu
  • 3ks vanilkový cukr
  • kompotované broskve - celá plechovaka
  • 2ks smetana ke šlehání
  • 2ks ztužovač šlehačky
  • strouhaná čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY:

200g cukru ušleháme se 4 vajíčky a 4 lžicemi horké vody, postupně přidáváme 200g polohrubé mouky. Dáme upéct.Mezitím si z mléka ( 650 ml ),cukru a dvou vanilkových pudinků uvaříme hustý pudink. V míse našleháme máslo ( 250 g zlatá Haná), přidáme půl kila tvarohu, 3 vanilínový cukry a došleháme, postupně přidáváme studený pudink a vyšleháme.

Nakonec do krému vmícháme na kostičky nakrájené kompotované broskve, já dávám celou plechovku. Směsí potřeme vychladlý piškot a potřeme vršek ještě šlehačkou, kterou ušleháme ze dvou smetan ke šlehání a 2ks ztužovače šlehačky (smetafix). Vršek pudinkových řezů s broskvemi a šlehačkou posypeme strouhanou čokoládou, dáme ztuhnout do lednice.

Autor receptu Eva Prekoppová

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 200g cukru
  • 4 vejce
  • 4 lžíce horké vody
  • 200g polohrubá mouka
  • 650ml mléko
  • 2 vanilkové pudinky
  • 250g zlatá Haná
  • 500g tvarohu
  • 3ks vanilkový cukr
  • kompotované broskve - celá plechovaka
  • 2ks smetana ke šlehání
  • 2ks ztužovač šlehačky
  • strouhaná čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY:

200g cukru ušleháme se 4 vajíčky a 4 lžicemi horké vody, postupně přidáváme 200g polohrubé mouky. Dáme upéct.Mezitím si z mléka ( 650 ml ),cukru a dvou vanilkových pudinků uvaříme hustý pudink. V míse našleháme máslo ( 250 g zlatá Haná), přidáme půl kila tvarohu, 3 vanilínový cukry a došleháme, postupně přidáváme studený pudink a vyšleháme.

Nakonec do krému vmícháme na kostičky nakrájené kompotované broskve, já dávám celou plechovku. Směsí potřeme vychladlý piškot a potřeme vršek ještě šlehačkou, kterou ušleháme ze dvou smetan ke šlehání a 2ks ztužovače šlehačky (smetafix). Vršek pudinkových řezů s broskvemi a šlehačkou posypeme strouhanou čokoládou, dáme ztuhnout do lednice.

Autor receptu Eva Prekoppová