Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Rosa Cheese Cake

4.0 2

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

150g sušenek

80g másla

Náplň:

300g riccoty

2 vejce

150g cukru

3 lžičky pomerančového likéru - nejlépe Cointreau

3 plátky želatiny

200g šlehačky

Želatina:

200g čerstvých jahod

2 lžíce cukru

1 lžíce pomerančového likéru

2 plátky želatiny

POSTUP PŘÍPRAVY:

Rozmixujeme jahody s curkem a přidáme změklou želatinu a likér. Vše zahřejeme aby se nám rozpustila želatina. A nalijeme do formiček.

Vyšleháme dva žloutky se 100g cukru a spojíme. Potom přidáme riccotu a 50g cukru. Želatinu rozehřejeme a přidáme ke směsi s riccotou. Nakonec přidáme bílky ušlehané na sníh a oslazenou šlehačku.

Sušenky rozdrtíme a smícháme s povoleným máslem. Silikonové formičky naplníme nejdříve želatinou a pak krémem a navrch dáme sušenku. Dáme do lednice chladit nejlépe do druhého dne.

Zdroj viz odkaz

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

150g sušenek

80g másla

Náplň:

300g riccoty

2 vejce

150g cukru

3 lžičky pomerančového likéru - nejlépe Cointreau

3 plátky želatiny

200g šlehačky

Želatina:

200g čerstvých jahod

2 lžíce cukru

1 lžíce pomerančového likéru

2 plátky želatiny

POSTUP PŘÍPRAVY:

Rozmixujeme jahody s curkem a přidáme změklou želatinu a likér. Vše zahřejeme aby se nám rozpustila želatina. A nalijeme do formiček.

Vyšleháme dva žloutky se 100g cukru a spojíme. Potom přidáme riccotu a 50g cukru. Želatinu rozehřejeme a přidáme ke směsi s riccotou. Nakonec přidáme bílky ušlehané na sníh a oslazenou šlehačku.

Sušenky rozdrtíme a smícháme s povoleným máslem. Silikonové formičky naplníme nejdříve želatinou a pak krémem a navrch dáme sušenku. Dáme do lednice chladit nejlépe do druhého dne.

Zdroj viz odkaz