Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Sýr z kešu podle De Li

4.5 2

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky

POSTUP PŘÍPRAVY:

Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.

Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.

Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.

Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.

Autor receptu De Li

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky

POSTUP PŘÍPRAVY:

Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.

Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.

Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.

Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.

Autor receptu De Li