Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Super
Dnes jsme byli na hraci plose je kavarna restauraci maji v patre je tu i vytah. Spousta prolezacek a mnoho dalsiho jako je horo stena tramposky atd moc se nam zde libilo Renata
Od: Host | Datum: 28.12.2013 20:48
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/2)
Booomba
Je tu i místnost s kinem a také další místnost kde se s dětmi tvoří a maluje pecka opravdu super a doporučuji cenově stejné jako je Bongo, ale to už máme okoukané. Jesica
Od: Host | Datum: 28.12.2013 21:01
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/2)
Hanka
Jednoznačně doporučujeme! Vše perfektní, personál vstřícný a příjemný, všechny děti nadšené. Jídla, sladkosti, zmrzlina, dobrá káva. Možná by to chtělo urychlit ta jídla. Moc příjemně strávené odpoledne s celou rodinou.
Od: Host | Datum: 11.1.2014 21:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Už ne
Dnes  odpoledne jsme navštívili zábavní park Wikiland. Na jejich stránkách jsem se dočetla, že v pátek je otvírací doba 9 - 21. Hned u vstupu jsme se dozvěděli že zavírají asi v 20:00. Když si chtěl jít syn v 19:35 zaskákat na trampolínu,  slečna mu sdělila, že už jej do ní neuváže, protože jde domů.  25 minut před koncem zavírací doby se mi to zdá celkem přehnané, měla jsem za to, že se atrakce dají využít po celou otvírací dobu. V Bongu jsem se s takovýmto jednáním nesetkala a proto příště půjdu raději tam.
Od: Host | Datum: 13.6.2014 21:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (7/0)
cena za vstupné
Nelíbí se nám vysoká cena za vstupné. Je poměrně přehnané, aby dospělý doprovod platil pomalu víc než dítě. Také jsem marně hledala nějakou akci typu ,,V den narozenin vstup pro dítě zdarma" apod. Vaše ceny se hodí pro horních 10 000 obyvatel nikoliv pro průměrnou rodinu s průměrným platem. Z tohoto důvodu jsem návštěvu centra zrušila. S pozdravem Leksová
Od: Host | Datum: 27.10.2014 7:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Nic moc
V Bongu je to lepší, tohle je spíš pro mimina
Od: Host | Datum: 5.12.2014 22:24
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Restaurace
Super zábava pro deti,vyblbli se, pak prišel hlad a žízeň. A tady to už super nebylo. V restauraci bylo prázdno,tak jsme si objednali. To kdybych tušil,že na smažák budem çekat 1/2 hodiny,tak se zbalím i s rodinkou a zajedu do Opympie. To bych nechtěl vidět,jak by to zvládali,kdyby měli třeba 10-15 zákazníků. To bych viděl čekání na jídlo tak na půl dne. Hodnocení za mě: nedostatečná. Takže restauraci nedoporučuju.
Od: Host | Datum: 26.6.2015 12:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Naprostá spokojenost..DOPORUČUJEME!!!!
Navštěvujeme pravidelně, dcera 4,5 už je tam jako doma. Ochotný personál vždy pomůže. Trampolína na lanech, horolezecká stěna..vše. Místnost pro odpočinek (kino) skvělý nápad. Tvořivá dílna také super.

Děkujeme!!!
Od: Host | Datum: 10.4.2016 8:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Děkujeme
5.2.2017 jsme měli velké narozeninové párty.Musíme opravdu napsat , že úžasný přístup lidí , kteří tam pracují je nadočekávání.Milý , usměvavý personál pracoval nad 200%.Cítili jsme se tam opravdu moc dobře.Hlavně jsme chtěli pochválit paní Staňkovou , která se o nás starala 8 hodin.Samozřejmě chválíme majitele za bezpečné a pěkné prostory nejen pro děti.Je to pro rodiče bezva , když ví že se ditěti nic nestane a může si b klidu sednout na kafíčko. Chtěli jsme požádat majitele , aby personál který tam dnes byl ( bar i restaurace ) bude i nadále a my mohli jezdit za Vámi s radostí a natěšením.Všem doporučujeme !!! Madarászovi z Břeclavi
Od: Host | Datum: 5.2.2017 21:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Nejhorsi zazitek v mém zivote
Poprvé a naposledy jsem navstivil Wikyland.Jsou to vydriduchove pro dospele kteri si nemuzou zahrat a musi platit.pro decka vstupenka ok ale malo atrakci atd.Doporucil bich Brunopark v Brne.ktery odpovida i cenove pro dite a dospeli zadarmo.
Od: Host | Datum: 30.4.2017 19:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)