Hledat

Andělské trubičky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 206 Sdílení: 180 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 14:46 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 206 Sdílení: 182 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 14:46 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 112 Sdílení: 67 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.4.2015 15:00 zde <<<

|Datum: 08:29 25.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 101 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.4.2016 08:32 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 112 Sdílení: 67 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.4.2015 14:00 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 162 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2016 12:17 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 93 Sdílení: 93 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.7.2016 13:10 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

TOPlist