Hledat

Báječná kefírovka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 107 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.9.2015 07:26 zde <<<

|Datum: 10:05 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 157 Sdílení: 94 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 17:35 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 210 Sdílení: 223 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.9.2014 11:37 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

ke kafíčku i pro dětičky
5
rychlá,dobrá,vláčná

|Datum: 10:26 16.9.2014

100%
5
nahoru jsem ještě nastrouhala Margot a opravdu moc dobré

|Datum: 16:38 7.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 219 Sdílení: 214 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.5.2015 16:51 zde <<<

|Datum: 09:28 21.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 94 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 17:35 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 209 Sdílení: 224 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.9.2014 10:37 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

TOPlist