Hledat

Bláznivý koláč ke kafíčku luxusní

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

ten ocet mě zarazil a že je bez vajíček -spousta receptů je bez vajíček.vypadá nádherné, koupím šlehačku a už se moc téšim
5
Vynikající

|Datum: 11:15 17.1.2015

Kolac
5
super forfr kolac a jeste mega dobrej

|Datum: 18:31 8.11.2014

Dobry rez
5
Je to velice rychle a chutne. Priste vyzkousim potrit s marmeladou.

|Datum: 08:50 7.2.2015

blaznivy kolac
5
Super pochoutka.

|Datum: 11:40 25.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 276 Sdílení: 583 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2016 19:45 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 314 Sdílení: 541 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 11:58 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 334 Sdílení: 640 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.5.2016 08:32 zde <<<

|Datum: 15:17 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 420 Sdílení: 392 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2014 10:24 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Vynikající
5
Delam ho casto, presne podle receptu, naprosto vynikajici!!! Ten banan a marmeladu urcite doporucuji!

|Datum: 16:05 6.10.2020

Užasnej :D ::D
5
Vyzkousela jsem a je užasnej :D

|Datum: 04:37 16.1.2015

Vynikající!!!!!
5
Supr výborný a rychlý koláč:-)byl opravdu luxusní:-)

|Datum: 07:46 7.8.2014

buchta
5
Lepší jsem nejedla....dělám dost často!!!! Mňamička :D

|Datum: 14:32 25.4.2015

Bláznivý koláč
5
Super, všem moc chutná!!!

|Datum: 11:52 17.5.2020

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 375 Sdílení: 522 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.9.2014 19:17 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 297 Sdílení: 799 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.2.2017 11:50 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Luxusní!!mňamka
5
Úžasná rychlá buchtička!

|Datum: 06:53 26.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 421 Sdílení: 390 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2014 10:24 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 327 Sdílení: 630 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2015 14:27 zde <<<

|Datum: 09:45 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 329 Sdílení: 721 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 00:10 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Vynikajici !!
5
Kolac byl u nas behem dne fuc.Pridala jsem jahodovou marmeladu a jahody.Bylo to s tim velice osvezujici..Luxusni recept ;-)

|Datum: 10:24 13.6.2014

vynikajici
5
Opravdu moc dobry jen jsem si to trosku upravila a pridala do testa rybiz a pak i do smetan a je opravdu bozi,nakysly a svezi

|Datum: 15:20 10.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 255 Sdílení: 400 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2014 14:30 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 255 Sdílení: 401 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2014 15:30 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 266 Sdílení: 514 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.2.2016 10:47 zde <<<

|Datum: 22:24 28.2.2016

TOPlist