Hledat

Bounty řezy od Sussan

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 187 Sdílení: 162 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.2.2015 10:35 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 282 Sdílení: 217 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 19:18 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 282 Sdílení: 219 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 19:18 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Budu péct znovu!
5
Všem chutnalo :)

|Datum: 16:40 17.4.2019

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 238 Sdílení: 235 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 186 Sdílení: 144 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.7.2014 17:28 zde <<<

|Datum: 20:26 6.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 185 Sdílení: 144 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.7.2014 16:28 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 238 Sdílení: 234 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2014 14:00 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

TOPlist