Hledat

Česnekové trojhránky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

recept
5
Výborné!!!

|Datum: 09:40 14.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:09 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 104 Sdílení: 72 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:08 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 92 Sdílení: 105 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.12.2015 15:34 zde <<<

|Datum: 16:29 29.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 58 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 12:27 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 104 Sdílení: 73 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:08 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 63 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2016 14:29 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:09 zde <<<

|Datum: 20:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 87 Sdílení: 55 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.4.2014 07:51 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 86 Sdílení: 55 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.4.2014 06:51 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

TOPlist