Hledat

Chléb zadělávaný pivem

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 31 Sdílení: 30 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 20:22 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2014 17:32 zde <<<

|Datum: 20:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 68 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.4.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 68 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.4.2014 07:00 zde <<<

|Datum: 13:10 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 54 Sdílení: 45 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 12:26 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Chleba
5
Pavlí ten je taaak vynikající, že snad už jiný dělat nebudeme. Jarmila V.

|Datum: 16:30 6.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 91 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2015 15:22 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2016 23:20 zde <<<

|Datum: 15:25 10.7.2016

Nejlepčí co znám
5
Tenhle chlbíček Pavlínko je jeden z těch nejlepčích co znám.

|Datum: 18:08 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 68 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.7.2015 09:40 zde <<<

|Datum: 14:37 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2014 17:32 zde <<<

|Datum: 13:10 23.3.2017

TOPlist