Hledat

Citronová babeta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Naprostý top
5
Děkuji za recept, ten postup je vynikající opravdu moc děkuji.

|Datum: 10:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 107 Sdílení: 141 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2016 12:59 zde <<<

|Datum: 18:32 21.1.2016

Pecka našeho mládí
5
dííííííííkyyyyy

|Datum: 09:27 1.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 78 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:13 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Babetka
5
Je vynikající.Vzpomínám na pravou komunistickou,která neměla chybu.Dělala jsem poprve a už jinou dělat nebudu.Díky za skvělý recept.Už má své místečko.Dětem moc a moc chutná.

|Datum: 11:03 28.1.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 45 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

..
5
krásný fotopostup,děkuji za zveřejnění recptů,Květa

|Datum: 12:37 2.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 125 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 20:07 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 92 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 17:51 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 96 Sdílení: 82 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 10:55 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Tak tahle je ta nejlepší
5
Zkoušela jsem mnoho receptů na tuto buchtu ale tenhle je rozhodně ten nejlepší. Peču již mnoho let ale opravdu klobouk dolů před touto. Děti se o ní perou a já se olizuju až za ušima. Díky moc

|Datum: 15:38 27.4.2014

Skvělý recept!
5
Zrovna jsem dneska dostala chuť upéct něco moc dobrého a napadla mě právě citronová babeta. Musím říct že je skvělá, dekuji za recept !:))

|Datum: 17:21 3.4.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 82 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.7.2015 13:00 zde <<<

|Datum: 14:35 13.7.2015

Děkujiiii mooooc moje oblíbená retrooooo buchtaaaa supeeer
5
Děkuji moc za recept na moji nejoblíbenější buchtu mého dětství. Vrátila jsem se úplně v čase a viděla sama sebe jak běžím do obchodu pro právě citonovou babetu na tácku. Nejlepší mňamka, kterou jsem v dětství dostávala jen za odměnu. Ještě jednou velké dík Květuško a Píďáku :-))))) Jdu na ní jupi jou jou jupííííí

|Datum: 09:09 1.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 124 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 21:07 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

BABETA
5
PEKLA JSEM A JE MOOC DOBRÁ VLÁČNÁ , VONAVÁ PO CITRONECH SUPER ANI NEMUSELA BÝT POLEVA

|Datum: 10:45 2.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 62 Sdílení: 54 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2016 10:52 zde <<<

|Datum: 15:19 10.7.2016

yvýborná babetka
5
Děkuji, přidávám se. Je vynikající. recepty s Píďáku miluju a tenhle si přidáváme k oblíbeným. Klára

|Datum: 17:34 13.9.2014

neskutečná dobrota :-D stejná jako originál!!Děkuji za recept
1
Výborný recept

|Datum: 10:12 28.8.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 21:55 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 91 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 18:51 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Neuveritelna mnamka
5
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)

|Datum: 16:52 9.1.2015

Mnamka
5
Delala jsem do formicek na muffiny a vsichni se mohli utlouct.Dokonce moje tchyne si chce vzit recept.Mooooc nam chutnaly !!!!! A neni to vubec tezky recept.

|Datum: 20:08 9.1.2015

Neuveritelna mnamka
5
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)

|Datum: 16:52 9.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 22 Sdílení: 39 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2017 10:46 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Upečeno a snědeno
5
Opravdu je to ona ta pravá komunistická babetka :D

|Datum: 16:11 1.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 78 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2015 05:18 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 79 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2015 05:18 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 46 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Babeta
5
dobry recept chtna nam vrele doporucuji ! Dekuji

|Datum: 20:09 3.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 21:55 zde <<<

|Datum: 20:16 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 58 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 09:16 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Neuveritelna mnamka
5
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)

|Datum: 16:52 9.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 96 Sdílení: 82 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 10:55 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 77 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:13 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 49 Sdílení: 86 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2016 11:11 zde <<<

|Datum: 22:15 28.2.2016

Nejlepsi
5
Nejlepsi buchta na svete. recept super je presne jako pred lety. Doporucuji opravdu jsem jich napekla hodne ale tohle je ten nej recept ukladam

|Datum: 20:53 29.10.2014

Jo jo to byli časy
5
Škrábání a pojídání tácků jojojojooo :-)) Díky za recept a za vzpomínku na ty časy

|Datum: 10:00 1.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 57 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 10:16 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

TOPlist