Hledat

Čokoládové opojení od Olinky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 212 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.6.2014 07:31 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

:-)
5
Tuhle kombinaci čokolády,pařížské šlehačky miluju,dávám za 100"bodou" :-)

|Datum: 15:59 25.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 199 Sdílení: 141 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2014 19:01 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 210 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.6.2014 06:31 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 111 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.5.2015 09:30 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 200 Sdílení: 107 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.8.2015 08:56 zde <<<

|Datum: 09:42 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 199 Sdílení: 140 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2014 20:01 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

TOPlist