Hledat

Čokoládový dort bez mouky jako peříčko

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

moc dobré a hlavně bezlepkové :-)
5
Moc dobré a hlavně bezlepkové :-)

|Datum: 13:37 19.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 224 Sdílení: 183 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2015 11:00 zde <<<

|Datum: 08:14 12.6.2015

VÝBORNÝ!!!!!
5
Vynikající.... určitě to vyzkoušejte!!!

|Datum: 09:52 20.11.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 189 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.9.2015 08:09 zde <<<

|Datum: 13:16 11.9.2015

vyborný dortík
5
dortík bez mouky a přitom tak výborný. U nás vydržel jen jeden den :-D

|Datum: 16:15 23.4.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 233 Sdílení: 263 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.2.2015 17:07 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 249 Sdílení: 245 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.10.2014 09:26 zde <<<

|Datum: 13:02 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 252 Sdílení: 246 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.10.2014 10:26 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Doporučuji!
5
Výborný a opravdu jednoduchý. Doma i v práci jsem sklidila pochvalu a recept poslala dál :).

|Datum: 07:15 12.12.2014

TOPlist