Hledat

Domácí mletá zelenina - zdravá domácí alá vegeta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 328 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:05 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 202 Sdílení: 231 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 11:02 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Vynikající
5
Dělám i sušenou verzi v létě a pokud mi dojde dělám tuto

|Datum: 20:26 7.3.2015

průměr
3
s tím zavařením v mikrovlnce bych váhala nemá se do ní dávat kov co potom udělá?

|Datum: 14:15 12.11.2014

vegeta
5
Super porad resim co misto toho, drive jsem stravu moc neresila, ale postupem casu a take veku me to dohnalo. Dekuji za receptik

|Datum: 09:58 12.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 202 Sdílení: 227 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 12:02 zde <<<

|Datum: 08:52 4.5.2015

Velice dobré
5
Tohle uz delavala moji babi a je to mnohem zdravejsi verze dochucovani. Jen vy jak pisete jste strouhala my meleme na kasicku a pak pridavame do vsech polevek a omacek. oporucuji moc dobre a co hlavne bez ecek a zdrave Romana

|Datum: 09:52 12.9.2014

TOPlist