Hledat

Domácí rohlíky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 304 Sdílení: 220 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 07:52 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 196 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2014 07:44 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 204 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.4.2014 05:48 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 66 Sdílení: 45 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.7.2015 09:13 zde <<<

|Datum: 09:40 19.8.2015

Kája Vašek
1
Bez chuti, bez zápachu, jako když si dáte PVC

|Datum: 09:37 26.10.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 182 Sdílení: 235 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 10:10 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

rohlíky
5
Upečeno, ok

|Datum: 11:20 1.4.2014

domace rohliky
5
Yessss

|Datum: 10:30 10.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 305 Sdílení: 218 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 07:52 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 114 Sdílení: 62 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 14:41 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 71 Sdílení: 50 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 10:01 zde <<<

|Datum: 08:09 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 266 Sdílení: 417 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2015 18:15 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 71 Sdílení: 49 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.6.2015 08:30 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 198 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2014 06:44 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

rohliky
5
Moc dobre. S testem se dobre pracovalo a povedli se na poprve. Urcite je zase upecu.

|Datum: 06:20 29.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 180 Sdílení: 204 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.4.2014 06:48 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 182 Sdílení: 235 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 11:10 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Výborný
5
Výborný

|Datum: 15:53 18.4.2014

TOPlist