Hledat

Domácí salko a pikao a za pár kaček

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

super
5
Opravdu vynikajici, delala jsem dnes, aby jsem mela na vikend do moucniku a povedl se mi take napoprve. Vsichni se na to vhraji tak ani nevim, zda mi vydrzi na moucniky. Dekuji uz rozhodne nebudu kupovat :-)

|Datum: 09:57 25.10.2014

mňamka ktora mi nechce ztuhnut.
3
super to chuti ale ani mne to nechce zhustnut.uz som to preliala aj do vecsie hrnca a nic :-(

|Datum: 06:58 7.9.2014

Bezva
5
Dnes jsem dělala. Mléko od farmáře a vše super, zhoustlo perfektně za necelých 40 minut. Po přečtení některých komentů jsem se celkem bála, ale nakonec naprostá pohodička. Myslím, že problémy s houstnutím, budou asi dány mlékem z obchodu. Ono ty mléka s mlékem nemají nic moc společného a ještě mi přijde, že v každé krabici je to jinak. Já již nějaký čas raději pro mléko jezdím a mám klid a pokud se mi nechce, kupuji mléko od té pojízdné krávy a to je také lepší. Pak pokud máte jsou řešením mlékomaty. Terezie

|Datum: 12:54 26.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 168 Sdílení: 248 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.7.2016 17:14 zde <<<

|Datum: 15:21 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 199 Sdílení: 823 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2015 11:23 zde <<<

|Datum: 15:18 26.11.2015

Bezva levne a ta chut je vynikajici
5
Supeeer ted jsem dodela a je to naprosto luxusni zalezitost

|Datum: 16:27 2.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 251 Sdílení: 429 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2015 21:01 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 422 Sdílení: 1204 Počet komentářů: 22 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 11:58 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Ty brďo! To musím skusit.Díky za recept
5
palec nahoru

|Datum: 16:22 2.9.2014

na prt
1
Vubec se my to nepodarilo

|Datum: 09:06 21.2.2015

nula
1
vubec to nezhoustlo

|Datum: 15:42 5.7.2017

nezhoustlo ani po pul hodine.
3
Host

|Datum: 13:53 14.9.2014

mňamka :)
5
Receptík jsem vyzkoušela a hned napoprvé se povedl,velice výborný už není třeba kupovat i pikao,děti sou ztoho nadšené :)

|Datum: 18:48 16.6.2014

povedlo se napoprvé :)
5
Výborné,je to opravdu luxusní mňamka. Dětičky se olizovali až za ušima

|Datum: 19:27 10.9.2014

super
5
Dnes jsem udělala dvě davy, první mi moc nezhoustla tak mi to nedalo a zkusila druhý pokus ve velkym hrnci a juchu po 25 min byl výsledek super 😊 dala jsem po te do téhož hrnce ranní davku a zkusila ještě povařit a též mi zhoustlo, takže za me super a díky za receptik 👍😊

|Datum: 11:42 29.10.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 289 Sdílení: 487 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.11.2014 18:09 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 354 Sdílení: 703 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 10:58 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 356 Sdílení: 703 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 11:58 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Jirka
5
Vyborne suprovni :-)

|Datum: 20:35 2.9.2014

Kaufland mleko neni problem!;)
5
Varila jsem s mlekem z kauflandu a dokonce jen polotucnym, ale zhoustlo to a chutove opravdu moc dobre, nebyl to vubec problem, akorat jsem u plotny stala asi 55 min ;)

|Datum: 15:48 25.9.2014

Domácí salko
5
Dnes jsem zkoušela z plnotučného i z polotučného a super,recept výborný

|Datum: 08:42 4.12.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 234 Sdílení: 722 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

výborné
5
Prosím zkoušel někdo salko bez toho másla? Chybí to tam nebo ho múzu klidné vynechat? Jinak je salko i pikao výborné :-)

|Datum: 07:05 10.1.2015

Nezhoustlo
1
Nevím jestli to bylo tím, že jsem neměl mléko čerstvý, ale mně to nezhoustlo ani po hodinovým vaření.

|Datum: 12:59 21.9.2014

Vynikajici
5
Moc dekuji za recept

|Datum: 22:16 2.9.2014

NAJCHUTNEJšIE
5
DNEKA SOM UROBIL PIKAO ALE DAL SOM NA 200 ML MLIEKA 3,5% DAL 200 G CUKOR ,20 G MASLA ,POLOVICA COKOLADY NA VARENIE A KED NEMAM KAKAO TAK SOM DAL GRANKO ASPON 3 LYžICE ... A CHUTILO MI TO FAKT VYNIKAJUCE AKO PARIžSKY KREM ....OPLATILO SA UROBIT NEž KUPOVANE .

|Datum: 18:39 18.11.2015

:-(
3
Ja to varil vice Jak pul hod a nestuhlo to ani Ň tak kde se stala chyba?

|Datum: 18:10 3.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 234 Sdílení: 722 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 16:00 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 423 Sdílení: 1192 Počet komentářů: 22 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 12:58 zde <<<

|Datum: 08:51 4.5.2015

Salko
5
Dnes jsem delala jiz po treti a poprve se mi stalo ze to nezhoustlo Koupila jsem plnotucne mleko z kauflandu a ejhle ono to nezhoustlo. Myslim ze komu to nzhoustlo bylo to mlekem. Alespon vidime co se to za sajrajt v tech krabicich prodava. No nic ja na to kaslu a zustanu u sveho mleka z mlekomatu.

|Datum: 08:23 12.9.2014

vynikající
5
Dnes jsem zkusila,a můžu říct že když se to nechá o 5 min. déle, tak potom jsou s toho luxusní karamelové bomony :-) jinak já to dělala z polotučného mléka a jde to taky.

|Datum: 17:57 22.5.2014

nějaký rozdíl tam je :-)
3
Nezhoustlo, a teď jsem si přečetla že paní použila mléko z kauflandu a taky to nezhoustlo. A tak by mě zajímalo jestli to někdo z vás zkoušel z bezlaktozního mléka a másla. Já jsem měla taky mléko z kauflandu.

|Datum: 10:27 14.9.2014

karamelové
5
Šlo by udělat karamelove tim, ze bych nejdriv z části cukru udělala karamel a pak pokračovala podle návodu? Jinak děkuji za skvely recept. Je mi proti srsti kupovat predrazene salko

|Datum: 04:50 17.9.2014

.
5
Povedloooooooo.. ! :-) Obě se povedly.. Super.. :-) Díky za receptík.. :-) ♥

|Datum: 20:25 25.11.2014

Naprosto dokonalé
5
Delala jsem jak z mleka z obchodu plnotucne i polotucne a jednou z mleka z farmy a vzdy se mi povedlo. Krasne huste. Jednou ba naopak uz jsem mela skoro karamelove, ale musim rici, ze bylo take naprosto skvele. Zaneta

|Datum: 17:11 24.11.2014

špatné
1
nezhoustlo hm špatné ale proč to udělalo a tet co stím

|Datum: 18:21 2.12.2014

Domace je domace.
5
Super napad-vyskusame!

|Datum: 10:10 13.10.2014

Bezlaktozove mléko
5
Tak ja jsem zkousela z mleka bez laktozy plnotucne od Meggle. Poprvé jsem vařila poctive 45 minut v malem hrnci a nic,jen sladke mleko. Pak jsem si precetla radu, dat do velkého hrnce s velkym dnem,aby se to hodně rozprostrelo. To nepovedene jsem tedy nalila do velkeho hrnce a znovu varila asi 10,15 minut a hle! nádherně husté! akorat z te delsi doby vareni uz lehce karamelove :D

|Datum: 15:25 8.12.2019

neshoustlo
2
Co jsem udelala spatne vse jsem mela presne a nic furt na vrchu maslo nespojili se s mlekem :-(poradte mi holky :-(

|Datum: 13:38 6.9.2014

Moc dobre
5
Vyzkoušeno, Salko je naprosto fantastické. Mohu všem doporučit.

|Datum: 12:27 6.12.2015

výborné
5
Já dělala zatím jen pikao a dělala jsem normální z plnotučného mléka a pak veganské z mandlového mléka a normálně mi zhoustlo. Je pravda,že prostě u té plotny musíte stát o něco déle,ale cca 45-50 minut a zhoustne :-)

|Datum: 10:51 12.9.2014

123
3
Kdy mám dát do toho pikaa zbytek mleka?

|Datum: 09:50 6.10.2016

moc dobré
5
Dnes jsem také zkoušela jen jsem nevystihla na poprvé plamen ,tak jsem vařila déle. Doporučuji- příště vyzkouším s čokoládou. :-)

|Datum: 12:43 5.9.2014

Vynikajici
5
Vařila jsem přes půl hodiny a pak to začalo houstnout. Ujídali jsme ještě horké. Mňam

|Datum: 06:20 4.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 168 Sdílení: 434 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2015 14:26 zde <<<

|Datum: 09:44 19.8.2015

TOPlist