Hledat

Domácí vafle by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 70 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.1.2016 14:25 zde <<<

|Datum: 22:32 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 114 Sdílení: 115 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 20:08 zde <<<

|Datum: 14:44 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 99 Sdílení: 165 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2016 09:16 zde <<<

|Datum: 18:34 21.1.2016

Vafle
1
Spíš palačinkové těsto, vůbec nenaběhly. Nebyly křupavé a spíš vlhké.

|Datum: 17:43 20.9.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 67 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2017 11:31 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 114 Sdílení: 114 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 20:08 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 66 Sdílení: 58 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.6.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 18:16 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 21 Sdílení: 43 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2016 09:10 zde <<<

|Datum: 15:21 10.7.2016

Paráda
5
Vypadají skvěle, občas jsem dělala ale takhle pěkné jsem je neměla. Zkusím ty vaše. Dík

|Datum: 19:11 9.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 41 Sdílení: 68 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.5.2016 14:54 zde <<<

|Datum: 15:21 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 15 Sdílení: 4 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 20:02 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 15 Sdílení: 3 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 20:02 zde <<<

|Datum: 20:53 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.5.2016 15:01 zde <<<

|Datum: 15:21 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2016 09:17 zde <<<

|Datum: 18:34 21.1.2016

TOPlist