Hledat

Fofr falešná svíčkajda na divoko by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Dokonalá
5
Udělala jsem ji narychlo. Nevěděla jsem co vařit a tak jsem se do toho dala. To že to bude takhle dobré mě ani ve snu nenapadlo. Fakticky děkuju moc

|Datum: 16:44 1.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 3 Sdílení: 16 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 20:41 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 38 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.9.2014 18:54 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

Vynikající nápad
5
Super lehká verze bez lepku. Bravo a díky za recept

|Datum: 07:42 17.10.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 70 Sdílení: 39 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.5.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 09:28 21.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 3 Sdílení: 17 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 21:41 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.1.2015 15:31 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Vynikající
5
Tak jsem ji uvařila k večeři a musím tedy říci, že je naprosto vynikající. Já mám raději kořeněnější a maličkému jsem přidala smetanku a udělala krémovější. Super je to vážně fofrovka a za pár kaček, mimochodem za nás lepší než klasika nakládaná. Moc děkuji

|Datum: 16:51 27.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 38 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.9.2014 17:54 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Super zdravá
5
Super máčka bez mouky. Díkec byl to fofr a chuť bezva.

|Datum: 12:38 17.10.2018

TOPlist