Hledat

Honzovy buchty

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Mňamka
5
Za mě super, lehké zpracování těsta, děkuji za recept. Už jej mám zapsaný v sešitku receptů a po buchtách se jen zaprášilo.

|Datum: 10:27 29.4.2020

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 279 Sdílení: 312 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.5.2016 16:08 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

5
5
Vyborne buchticky,povedly se.:-)

|Datum: 06:53 8.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 228 Sdílení: 181 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2014 13:00 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 305 Sdílení: 134 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2015 11:00 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 306 Sdílení: 135 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 08:18 13.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 228 Sdílení: 181 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2014 14:00 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 203 Sdílení: 337 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2016 20:21 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

Moje první
4
Moje první kynuté buchty a super.

|Datum: 06:20 24.8.2020

TOPlist