Hledat

Jednoduché ovocné řezy a moc dobré

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

moc dobré
5
vynikající

|Datum: 16:28 29.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 97 Sdílení: 89 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.8.2016 06:38 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 188 Sdílení: 111 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.6.2015 09:30 zde <<<

|Datum: 09:13 30.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 135 Sdílení: 111 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 21:09 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 184 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2014 16:00 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 184 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2014 17:00 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 135 Sdílení: 144 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.2.2015 17:50 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

TOPlist