Hledat

Jednoduchý, nepečený, čokoládový cheesecake

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

je vynikající
5
Je vynikající a opravdu rychlý milujem ho

|Datum: 08:04 22.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 348 Sdílení: 568 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2016 13:06 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 290 Sdílení: 532 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2017 17:18 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Prosím radu
3
Vy, co jste již zkoušeli.. vyšlehali jste smetanu a pak přidali k tvarohu nebo se tam neleje nevyšlehaná smetana?? Děkuji moc:-)

|Datum: 19:59 29.1.2015

Skvělé👌
5
Vynikající recept, do tvarohu jsem přidala asi tři lžíce cukru a je to bomba!

|Datum: 18:57 1.5.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 405 Sdílení: 262 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2015 12:21 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

Znám moc dobré
5
Je fantastický,rychlý ale hlavně moc a moc dobroučký

|Datum: 18:51 22.4.2014

Luxusní
5
Jednou jsem vyzkoušela a od te doby ho dělám velmi často. Rodina si ho žádá. Chutná úžasně. Manžel není na sladké, ale po tomto dortiku se může utlouct. Doporučuji

|Datum: 20:40 25.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 202 Sdílení: 205 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.1.2015 17:01 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 258 Sdílení: 451 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2015 19:31 zde <<<

|Datum: 09:47 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 359 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.6.2016 18:20 zde <<<

|Datum: 15:28 10.7.2016

Iva
5
Dělám podruhé, je vynikající, celá rodina se olizuje a zmizí neskutečnou rychlostí:-). Ještě jednou děkuji za recept:-)

|Datum: 08:45 14.9.2018

Prostě skvělý
5
Jak jsem ho udělala, ani pořádně nestihl ztuhnout a už bylo po něm. Moc velká dobrota.

|Datum: 13:43 3.3.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 1067 Sdílení: 1733 Počet komentářů: 32 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 17:52 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 219 Sdílení: 302 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2017 09:58 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 271 Sdílení: 331 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2015 12:31 zde <<<

|Datum: 09:42 19.8.2015

Fantazie
5
Je moc dobrý dělala jsem teď o víkendu a super

|Datum: 16:23 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 282 Sdílení: 936 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2016 18:00 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 107 Sdílení: 169 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2016 08:56 zde <<<

|Datum: 22:18 28.2.2016

Perfektní
5
Jednoduchá příprava, velmi chutný - jen pozitivní ohlasy.

|Datum: 05:59 17.5.2017

Známka
5
Výborné :-)

|Datum: 13:22 14.6.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 311 Sdílení: 676 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.4.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 283 Sdílení: 913 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2016 18:00 zde <<<

|Datum: 18:37 21.1.2016

mnamkovni
5
Moc dobrý, rychlý, jednoduchý

|Datum: 09:14 28.9.2014

Super
5
Nejsem moc na čokoládový věci , tohle jsem dělala k narozkám a nejspíš si ho na narozky taky udělám:D výborný!!

|Datum: 12:36 8.4.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 283 Sdílení: 314 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2014 16:24 zde <<<

|Datum: 08:42 24.4.2015

Super!!!
5
Díky za recept.

|Datum: 10:50 14.8.2018

Fajn dobrůtka na všední den
3
Cheesecake jsem vytvořila dost rychle, což je fajn. Nicméně co se ingrediencí týče, vychází vcelku draho (tvarohy, smetany, čokolády). Je chutný, ale spíš tak na mlsání všedních dnů... Pro návštěvu bych nedělala.

|Datum: 20:14 19.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 312 Sdílení: 680 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.4.2014 11:00 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 1070 Sdílení: 1721 Počet komentářů: 32 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 17:52 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 214 Sdílení: 332 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2016 17:04 zde <<<

|Datum: 15:28 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 282 Sdílení: 317 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2014 15:24 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

VeraK
5
Bomba. Doporučuju !!!!!!

|Datum: 09:57 23.4.2014

Slahacka
5
slahackova smotana alebo vyslahana slahacka??? asi si sedim na vedeni...dakujem :3

|Datum: 08:03 24.4.2014

5

|Datum: 06:51 28.3.2015

TOPlist