Hledat

Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 121 Sdílení: 28 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.3.2015 12:29 zde <<<

|Datum: 07:35 31.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 120 Sdílení: 33 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.11.2014 21:24 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 64 Sdílení: 39 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.3.2014 11:36 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 118 Sdílení: 35 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.11.2014 21:24 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 64 Sdílení: 39 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.3.2014 11:36 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 121 Sdílení: 28 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.3.2015 11:29 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

TOPlist