Hledat

Karamelový větrník na plech

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 268 Sdílení: 542 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2016 20:05 zde <<<

|Datum: 15:29 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 307 Sdílení: 282 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 23:20 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 247 Sdílení: 268 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.6.2015 09:30 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 322 Sdílení: 378 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 18:10 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 276 Sdílení: 226 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.9.2014 12:26 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

perfektní
5
zkoušela jsem a povedl se skvěle, když budete postupovat podle návodu tak určitě - úspěch veliký, ještě mi zůstal krém tak jsem druhý den z nového těsta (poloviční dávky) pekla ještě větrníky :-)

|Datum: 11:23 28.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 275 Sdílení: 227 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.9.2014 11:26 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 223 Sdílení: 354 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2016 08:40 zde <<<

|Datum: 15:29 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 263 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.11.2016 09:14 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 307 Sdílení: 286 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 23:20 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 121 Sdílení: 152 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2016 15:39 zde <<<

|Datum: 15:29 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 198 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Větrník
5
Daniela K. Vyzkoušeno, dobrý.

|Datum: 15:59 24.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 198 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2014 14:00 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 202 Sdílení: 150 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.1.2015 22:37 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

vetrnik
5
Je to takova dobrota,pekla jsem poprve,bala se,ze to nezvladnu,ale povedl se,rodina byla spokojena.Jen ta cena,cca 120 kc.ale jednou za cas se to da.

|Datum: 16:05 2.2.2015

Větrník
5
Daniela K. Vyzkoušeno, dobrý.

|Datum: 15:59 24.5.2014

TOPlist