Hledat

Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Klasika
5
Kurkuma je absolutní špička, přidávám ji i do jídel a pravda je že období nemocí je právě v tento čas a právě čaj z kurkumy ochrání nae tělo fantasticky :-)

|Datum: 09:50 20.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 25 Sdílení: 48 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2015 10:36 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Výborné a chuťově i dobré
5
Jak se to dlouho užívá a kolik denně?

|Datum: 10:10 21.2.2015

Rychlé, zvláštní a bez pepře to není ono !!
5
Akorát jsem použila pepř tří barev

|Datum: 18:24 9.4.2015

Super
5
Partner nema moc rád takové ty čaje alá zázvorový apod a tak vyzkouším tento. Přijde mi to spíše jako taková ryze chlapská záležitost. Děkuji za tip

|Datum: 10:24 20.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.11.2014 20:16 zde <<<

|Datum: 20:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.11.2014 20:16 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2015 10:36 zde <<<

|Datum: 20:38 19.3.2015

TOPlist