Hledat

Kynutý chleba bez hnětení - kynutý

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 57 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 18:15 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 25 Sdílení: 6 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 20:26 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:38 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 14 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.11.2014 06:53 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 110 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.11.2014 06:52 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 127 Sdílení: 111 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.11.2014 06:52 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 57 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 18:15 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:38 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Chleba
5
Včera jsem ráno před odchodem s dětmi do školy a já do práce zadělala na Váš chléb a večer jsem pekla. Měli jsme na večeři a nezbyla ani polovina. Takže jsme měli sotva na snídani. Moc dobrý. Je jiný než kváskový a pro změnu ho zařadím mezi své chlebové výtvory.

|Datum: 17:16 5.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 27 Sdílení: 35 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2016 11:54 zde <<<

|Datum: 15:32 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 14 Sdílení: 5 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.11.2014 06:53 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 42 Sdílení: 24 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.7.2015 07:24 zde <<<

|Datum: 14:56 13.7.2015

TOPlist