Hledat

Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 38 Sdílení: 22 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.8.2014 21:15 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 21 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2015 15:02 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 33 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 19:42 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 38 Sdílení: 22 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.8.2014 20:15 zde <<<

|Datum: 13:22 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 33 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 19:42 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 11:50 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

TOPlist