Hledat

Lívance bez kynutí

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 129 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2015 12:38 zde <<<

|Datum: 11:49 19.4.2015

hodnotenie
5
idem na to vyzeraju dobre

|Datum: 12:26 30.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 129 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2015 11:38 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 147 Sdílení: 236 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.10.2016 14:12 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

hodnocení
5
Vypadají perfektně určitě vyzkouším novej recept:-)

|Datum: 06:40 1.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 192 Sdílení: 177 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.6.2014 05:22 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 193 Sdílení: 178 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.6.2014 06:22 zde <<<

|Datum: 11:49 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 0 Sdílení: 3 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.10.2016 15:47 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

TOPlist