Hledat

Loupáky podle paní Ivy - těsto na vánočky, mazance

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 404 Sdílení: 296 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.4.2015 13:30 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 464 Sdílení: 444 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.9.2015 08:15 zde <<<

|Datum: 09:46 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 295 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 15:30 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 120 Sdílení: 149 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.12.2014 13:03 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 405 Sdílení: 298 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.4.2015 14:30 zde <<<

|Datum: 21:14 3.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 295 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 134 Sdílení: 511 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2016 10:24 zde <<<

|Datum: 15:33 10.7.2016

Mnammmm
5
Jsou skvele

|Datum: 15:19 17.4.2014

TOPlist