Hledat

Marlenka - fantastická

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 291 Sdílení: 311 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.8.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 08:32 27.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 187 Sdílení: 253 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.1.2015 22:10 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 164 Sdílení: 240 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2016 11:52 zde <<<

|Datum: 13:27 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 112 Sdílení: 118 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.12.2014 11:27 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 275 Sdílení: 279 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.6.2015 17:30 zde <<<

|Datum: 08:13 12.6.2015

Vynikajíci
5
Moc děkuji Váš recept Raduško je naprosto geniální a chuť je famózní. Vše se dělalo jednoduše a dobře se s tím pracovalo.

|Datum: 10:08 27.8.2014

Marlenka-fantastická
5
Krásně se dělá není to zdlouhavé a je luxusní

|Datum: 06:30 23.3.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 290 Sdílení: 316 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.8.2014 17:00 zde <<<

|Datum: 13:27 23.3.2017

TOPlist