Hledat

Medové řezy - lepší než medovník

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

výborné
5
Tyto řezy znám jsou výborné ,dají se udělat i jako dort. Uděláte 7 kulatých placek. Tvaruji je formou na dort jako vánoční cukroví. Kdo nechce dávat rum nemusí já ho taky nepoužívám a řezy zvlhnou dobře. Jak už paní psala chce to alespoň 3 dny . Já ho nechávám 5 dní pak nemá chybu. Záleží jen na vás zda to tak dlouho vydržíte.:-)

|Datum: 12:56 5.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 328 Sdílení: 287 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.5.2015 09:33 zde <<<

|Datum: 09:26 21.5.2015

.
5
můžu jen doporučit..je to fakt vynikající...

|Datum: 21:34 18.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 13 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2014 11:37 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 364 Sdílení: 600 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.8.2015 11:53 zde <<<

|Datum: 09:36 11.9.2015

Famozní
5
Jsou naprosto vynikající,moje šikovná maminka je peče a jen se po nich zapráší,když doveze ochutnvku:-D

|Datum: 18:50 1.3.2014

Mocinky dobroucky
5
Znam Tohle je jednodusi a mocinecky dorboucke mnaminky mnam :-)

|Datum: 21:59 24.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 322 Sdílení: 377 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.12.2015 15:02 zde <<<

|Datum: 16:33 29.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 226 Sdílení: 427 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 12:23 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 220 Sdílení: 340 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.2.2017 20:15 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

.
5
vypadá to velmi dobře,vyzkouším.

|Datum: 21:35 18.3.2014

5
5
vyzera dobre napad na vyzkusanie

|Datum: 15:38 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 113 Sdílení: 243 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.8.2014 11:40 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

TOPlist