Hledat

Medovníčkové koule naprosto luxusní

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

medovníkové kuličky
5
nejlepší co jsem kdy měla.krasne se pracuje s testem..jen jsem davala méně cukru než je napsáno..doporučuji

|Datum: 07:43 18.12.2016

Luxus v medovem kabatku
5
Super rychle, testo jde vyborne rozmixovat na hladkou strouhanku, kulicky hotove a jsem maximalne nadsena!!!Diky za recept.

|Datum: 20:44 12.12.2015

Uz ne!!
3
Kulicky jsou sice chutove fajn,ale to patlani za to nestoji.to radsi upecu dort a mam to rychleji.

|Datum: 15:15 2.11.2017

Prosba o radu
5
Holky, chystam se delat koulicky na Vanoce a chtela bych se zeptat, kolik je cca koulicek z teto davky? A taky jak dlouho koule vydrzi (samozrejme dokud se nesni :) . Ja jestli je muzu delat treba uz tento tyden a vydrzi az do Vanoc? Dekuji

|Datum: 07:11 28.11.2016

Luxus
5
Jsou prostě vynikající.

|Datum: 11:21 9.12.2018

Zalcule
5
Skvělý recept... ;)

|Datum: 06:24 15.12.2016

Nejlepší
5
Výborný recept 😃 všem v rodině mooc chutnají 😄

|Datum: 09:26 2.9.2018

Vynikajici Medovnikove koule! :)
5
Vybrone kulicky! Maji ale mensi minus... strasne rychle mizeji, otocite se a tretina se vyparila :) Diky za recept, ulozeno do velmi uzitecnych a rychlych dobrutek!

|Datum: 13:32 16.3.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 608 Sdílení: 1372 Počet komentářů: 30 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2016 12:18 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

Vyborna chut
5
Pridal jsem do testa asi pul lzicky skorice a vetsi spetku pernikoveho koreni. Pak mi chut vic pripada podobna medovniku.

|Datum: 19:16 20.12.2016

Naprostá mňamka
5
Dnes jsem doma medové koule udělala a obrovský úspěch :-)

|Datum: 14:43 5.12.2016

medovníkové kuličky
5
bomba letošních vánoc

|Datum: 07:45 17.3.2019

Velké zklamání
2
Dnes uděláno. Jsou opravdu hodně sladké. Na nás až hoooodně moc a to jsem dala jen půlku plechovky karamel. salka. Nedovedu si představit, jak jsou sladké s celou plechovkou...Upřímně poprvé a naposledy :/

|Datum: 18:30 20.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 887 Sdílení: 2857 Počet komentářů: 32 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2015 13:33 zde <<<

|Datum: 18:36 8.12.2015

Vynikající
5
Teď jsem je dodělala a jsou fantastické. Nejlepší cunroví co znám.

|Datum: 15:18 20.12.2015

medovnickove koule
1
Mne tento recept zklamal.

|Datum: 19:51 18.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 116 Sdílení: 156 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2016 10:21 zde <<<

|Datum: 15:35 10.7.2016

Super kuličky
5
Přidala jsem ještě trošku ořechů a do obalované směsi práškové kakao,stačí do jedné poloviny.Vypadají dobře i chutnají dobře a najednou máme další druh cukroví:-)

|Datum: 07:52 18.12.2017

Medovníkové gule
5
Výborné,urobila som z bezlepkovej múky Mix B,113ks,chutia ako guľky Marlenka

|Datum: 12:11 15.12.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 780 Sdílení: 2551 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2016 18:32 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

Dokonalé
5
Nejlepsi moc moc dobre

|Datum: 13:19 20.12.2015

Výborné!
5
Nemohu si vynachválit, úspěch měli neskutečný! Doporučuji vše dělat v robotovi, nejdříve jsem si tam rozdrtila upečené plátky a po té přidala máslo a karamelové salko a všechno se tam hezky pěkně smíchalo :)

|Datum: 12:26 10.12.2015

ajaj
5
škoda že nemohu mleko, hned bych si dala.

|Datum: 07:43 6.11.2017

TOPlist