Hledat

Mokrej pes od babičky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 50 Sdílení: 37 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2014 08:19 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 46 Sdílení: 48 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.12.2014 13:08 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Na jméně je potřeba zapracovat
4
Mnohé případné zákazníky může název tohoto produktu předčasně odradit.

|Datum: 13:18 7.8.2019

Moc dobré a jednoduché
5
Teď jsme vyndali z ledničky a je to moc dobrté a co hlavně je to jednoduché. Celkem i dietní na to že je to moučník. Moc díky a fantazii se meze nekladou zkusím mnoho variant, ale tahle nám chutná moc.

|Datum: 11:54 15.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 49 Sdílení: 48 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 11:11 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Na jméně je potřeba zapracovat
4
Mnohé případné zákazníky může název tohoto produktu předčasně odradit.

|Datum:

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 65 Sdílení: 46 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.5.2015 18:00 zde <<<

|Datum: 08:11 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 68 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.8.2014 12:44 zde <<<

|Datum: 08:42 24.4.2015

Díky
5
Super postup i s fotem děkuju, večer se do toho dám. Musím koupit jablka. Jinak název je dokonalej.

|Datum: 06:53 15.4.2014

Ten dělám mňam
5
Dělám ale s malinovým pudinkem jsem nezkoušela a nedávala jsem skořici. Zkusím tento, pravděpodobně tradičnější :-) U nás moc oblíbená to záležitost. Díky za receptík Dagmara

|Datum: 06:24 15.4.2014

TOPlist