Hledat

Pletený chléb s nutelou

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

super
5
Taky ho peču a je to opravdu jednoduché a dobré.

|Datum: 12:03 12.4.2014

Lákavý
5
Uvidime jak se povede

|Datum: 10:41 3.9.2014

Vypadá skvěle
5
Určitě ho zkusím

|Datum: 18:30 11.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 237 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 18:09 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

vypadá ale není
1
U nás vůbec nikomu nechutnalo.

|Datum: 13:04 17.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 161 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2014 09:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 58 Sdílení: 30 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 16:20 zde <<<

|Datum: 08:10 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 65 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2014 17:26 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 100 Sdílení: 68 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2015 14:45 zde <<<

|Datum: 08:10 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 56 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 23:41 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

:-)
5
hříšně dobré

|Datum: 15:54 18.4.2014

Chutné
5
Povedlo se perfektně a moc dobré

|Datum: 20:52 29.10.2014

TOPlist