Hledat

Pletený chléb s nutelou

Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Vypadá skvěle
5 1

Určitě ho zkusím

|Datum: 18:30 11.4.2014

super
5 1

Taky ho peču a je to opravdu jednoduché a dobré.

|Datum: 12:03 12.4.2014

:-)
5 1

hříšně dobré

|Datum: 15:54 18.4.2014

Lákavý
5 1

Uvidime jak se povede

|Datum: 10:41 3.9.2014

Chutné
5 1

Povedlo se perfektně a moc dobré

|Datum: 20:52 29.10.2014

vypadá ale není
1 1

U nás vůbec nikomu nechutnalo.

|Datum: 13:04 17.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 73 Sdílení: 56 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 23:41 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 59 Sdílení: 65 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2014 17:26 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 195 Sdílení: 237 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 18:09 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 191 Sdílení: 161 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2014 09:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 58 Sdílení: 30 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 16:20 zde <<<

|Datum: 08:10 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 100 Sdílení: 68 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2015 14:45 zde <<<

|Datum: 08:10 12.6.2015

TOPlist