Hledat

Plněná tortila by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Domácí tortila
5
Není nad to si udělat domácí tortily. Hrnek mouky hladké, 1/2 hrnku vody a 50g oleje. Z toho množství vyjde 7 tortil, které na suchu usmažím na pánvi.

|Datum: 07:38 15.1.2015

Parádička
5
Romčo další luxuska od Vás. Paráda, vydejte vlastní kuchařku. Budu mezi prvními kdo si ji zakoupí. Děkuji Monika

|Datum: 16:44 12.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 3 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.1.2015 19:55 zde <<<

|Datum: 20:47 19.3.2015

Bezva
5
Moc mi chutnalo, včera jsem je dělala a jsou super. Doma občas dělám i domácí tortilu, ale tentokrát také ne. Díky za nápad.

|Datum: 18:30 16.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 35 Sdílení: 13 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 17:48 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

Krása
5
Tak tahle tortila vypadá naprosto luxusně. Manžel je vegan a tak tohle opravdu ocením, jemu tam nedám ten sýr a mám vystaráno. Super nápad s tím raw salámem. Děkuji moc opravdu. Renata

|Datum: 16:56 12.1.2015

oprava !!!!!!
5
ty hrnky mouky musí být dva ne jeden

|Datum: 07:40 15.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 29 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2015 11:10 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Tortila
5
Nádhera mňam sbíhají se nám tu sliny :-)

|Datum: 17:14 12.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 18 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 17:20 zde <<<

|Datum: 20:47 19.3.2015

TOPlist