Hledat

Pudingové záviny

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 105 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.12.2014 15:19 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 222 Sdílení: 328 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.5.2014 13:00 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 134 Sdílení: 83 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2015 08:50 zde <<<

|Datum: 08:18 13.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 286 Sdílení: 235 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.11.2014 12:03 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 164 Sdílení: 148 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 12:25 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 207 Sdílení: 136 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Zíviny
5
Vcera jsem pekla a musim jen a jen doporucit, jsou naprosto vynikajici.

|Datum: 11:02 7.11.2014

TOPlist