Hledat

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.1.2016 10:29 zde <<<

|Datum: 18:51 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 4 Sdílení: 4 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.3.2015 08:38 zde <<<

|Datum: 20:50 19.3.2015

Hmmm
5
Mám doma zelí tak se na to zítra vrhnu. Dlouho jsem nedělala.

|Datum: 13:05 31.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.2.2016 11:28 zde <<<

|Datum: 22:31 28.2.2016

Luxuska
5
Je super diky

|Datum: 10:31 16.8.2016

Mńam
5
Vypadá moc dobře

|Datum: 12:49 31.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 10 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.1.2015 13:52 zde <<<

|Datum: 20:50 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 26 Sdílení: 7 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.1.2015 13:54 zde <<<

|Datum: 14:42 19.3.2015

Mlask
5
Naprostá pecka díkec

|Datum: 10:27 18.2.2016

TOPlist