Hledat

Vločkové lívance - bez mouky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 147 Sdílení: 66 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.11.2014 14:11 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Top
5
Nej lívance co znám

|Datum: 06:53 24.3.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 19 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 09:58 zde <<<

|Datum: 20:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 36 Sdílení: 16 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.12.2014 22:32 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 16 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.1.2015 08:16 zde <<<

|Datum: 20:35 19.3.2015

Jé vločkové a to doslova
5
Děkuji za nápad. Vyzkouším hned dnes dětem udělat. Taková mi to přijde mnohem zdravější varianta než klasická mouka a zase ta mouka. Jinak super recept, je napsán pro každého. Obdiv a děkuji ještě jednou. Terezie

|Datum: 13:32 24.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 122 Sdílení: 101 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2015 07:40 zde <<<

|Datum: 08:14 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 133 Sdílení: 98 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.9.2014 15:35 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

Vyborne lívance
5
Vyborne!!! 😊

|Datum: 17:10 5.10.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.10.2014 20:10 zde <<<

|Datum: 20:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 21 Sdílení: 9 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 13:27 zde <<<

|Datum: 20:35 19.3.2015

TOPlist