Hledat

Výborná kakaová marlenka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 274 Sdílení: 198 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 18:01 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 135 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:08 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 288 Sdílení: 218 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.10.2014 11:17 zde <<<

|Datum: 08:13 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 212 Sdílení: 178 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.1.2015 12:14 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 199 Sdílení: 118 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.6.2015 15:00 zde <<<

|Datum: 09:17 30.6.2015

Moc dobra
5
Receptik je vynikajici. Je pravdou, ze priprava tohoto moucniku je pracna a narocna, ale vysledek opravdu stoji za to. Dekuji za receptik pani Evicko

|Datum: 14:53 9.10.2014

TOPlist